25 Kas 2024
3
0
0
Merhaba, benim geçmişimdeki psikiyatrik ve nörolojik tanılar için benden epikriz raporu talep edildi. Gittiğim hastane de taşındığım şehirde. Hastaneyle görüştüğümde dilekçe yazıp göndermemi istediler hastaneden arandığımda hastanede yatmadığım için epikriz raporu çıkaramayacaklarını muayene geçmişimi göndereceğini söylediler. Maile hastanede yatmadığım için epikriz alamadığımı söyledim ve gönderdikleri belgeleri paylaştım. Epikrizi zorla almak için şehir mi değiştireyim yoksa belgeler yeter mi? 😅 Belgelerin içinde çok bir bilgi yok elenmek istemiyorum. Süreç çok uzadı ve yoruldum bi an önce halletmek istiyorum. Sizler hastanede yatmadıysanız epikriz raporunu nasıl hallettiniz arkadaşlar? Yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba, benim geçmişimdeki psikiyatrik ve nörolojik tanılar için benden epikriz raporu talep edildi. Gittiğim hastane de taşındığım şehirde. Hastaneyle görüştüğümde dilekçe yazıp göndermemi istediler hastaneden arandığımda hastanede yatmadığım için epikriz raporu çıkaramayacaklarını muayene geçmişimi göndereceğini söylediler. Maile hastanede yatmadığım için epikriz alamadığımı söyledim ve gönderdikleri belgeleri paylaştım. Epikrizi zorla almak için şehir mi değiştireyim yoksa belgeler yeter mi? 😅 Belgelerin içinde çok bir bilgi yok elenmek istemiyorum. Süreç çok uzadı ve yoruldum bi an önce halletmek istiyorum. Sizler hastanede yatmadıysanız epikriz raporunu nasıl hallettiniz arkadaşlar? Yardımlarınızı bekliyorum
Kaç sene öncesinin muayenesi hangi hastane ?

bazı hastaneler epikrize benzemeyen ama epikriz yerine geçen bu belgeyi veriyor. sorguladığın zamanda ise yatışınız olmadığı için bu şekilde belge verebiliyoruz diyorlar. Thy hekimleri ile bu konuda görüşüp olumsuz bi yanıt almana yönelik hastaneye itiraz dilekcesi verebilirsin.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.