AJET Hangi pasaport?

• Konbuyu başlatan hilosss
  • Başlangıç tarihi
H

hilosss

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba. Benim iş girişi öncesinde pasaport başvurusu yapmam gerekiyormuş. Acaba hangi pasaporta başvurmam lazım? Bilgisi olan var mı?

B

B777F18

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba. Benim iş girişi öncesinde pasaport başvurusu yapmam gerekiyormuş. Acaba hangi pasaporta başvurmam lazım? Bilgisi olan var mı?
Bordo olması gerekiyor diye biliyorum.

R

raw999

HavaPersonel.Com
Normal standart bordo pasaport

H

hilosss

HavaPersonel.Com
teşekkürler arkadaşlar

M

Mrthunderbold

HavaPersonel.Com
Pasaport kaç yıllık çıkaracaksınız? Hava yolu şirketleri yenilerken ücretini karşılıyor mu? Thy karşılıyormuş mesela. Ben Ajet için çıkarttırcam ama yenilemede karşılar mı emin olamadım? İk ya sordum bilgim yok dedi

N

nzz

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba sunexpressin dönemsel ilanına başvurdum ben ama öğrenci pasaportum var hani sadece defter bedeli ödeyerek almıştım 25 yaşına kadar süresi var demişlerdi ancak işe girince kullanılamıyor mu yardımcı olabilir misiniz bilgisi olan varsa ben hiç bilmiyorum bu işleri

B

BA9

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba sunexpressin dönemsel ilanına başvurdum ben ama öğrenci pasaportum var hani sadece defter bedeli ödeyerek almıştım 25 yaşına kadar süresi var demişlerdi ancak işe girince kullanılamıyor mu yardımcı olabilir misiniz bilgisi olan varsa ben hiç bilmiyorum bu işleri
Merhabalar pasaportunuzun en az 6 aylık kullanım süresi olmalı.6 aydan 1 gün düşerse kullanamazsınız. Genelde şirketler en az 1 yıllık çıkarmanızı ister. Pasaportunuz 25 yaşına kadar geçerli ve siz 22 yaşındaysanız mesela sorun yok kullanabilirsiniz şirket sizin harç ya da defter parası ödeyip ödememenize bakmaz

• Like
Tepkiler: nzz

Konuyu okuyanlar;