M
M.ER
HavaPersonel.Com
Merhabalar;
Hangar teçhizat mülakat sonucuyla ilgili davet, mail falan geldi mi?
Merhabalar.45 günü geçti mail felan yok.Merhabalar;
Sonuç ?Mail geldi
işe başlatma maili geldi sağlık raporu ve belgeleri tamamlayıp göndereceğimSonuç ?
Hayırlı olsun. Yok hayır gelmedi. Mülakata ne zaman girmiştiniz ?işe başlatma maili geldi sağlık raporu ve belgeleri tamamlayıp göndereceğim
size gelmedi mi?
teşekkür ederim sağ olun eylül 25de girmiştimHayırlı olsun. Yok hayır gelmedi. Mülakata ne zaman girmiştiniz ?
Ben de aynı gün girmiştim ama herhangi bir mail gelmediteşekkür ederim sağ olun eylül 25de girmiştim
işe başlatma maili geldi sağlık raporu ve belgeleri tamamlayıp göndereceğim
size gelmedi kek
Hayırlı olsun. Yok hayır gelmedi. Mülakata ne zaman girmiştiniz ?
Kanka merhaba yıllık brüt ücret olarak ne kadar yazıyor acaba sendeişe başlatma maili geldi sağlık raporu ve belgeleri tamamlayıp göndereceğim
size gelmedi mi?
selamlar evrakları tamamladın mı?Banada olumlu mail geldi.
391.091 yazıyor kankaKanka merhaba yıllık brüt ücret olarak ne kadar yazıyor acaba sende
tam olarak görevinde ne yazıyor ?Banada olumlu mail geldi.
Bana herhangi bir mail gelmedi. Sizin hidrolik bakım ve kaynak alımı mıydı acaba ?tam olarak görevinde ne yazıyor ?
yok hocam hangar teçhizat bakım dıBana herhangi bir mail gelmedi. Sizin hidrolik bakım ve kaynak alımı mıydı acaba ?
İki ilan vardı hocam. Hangar teçhizat bakım(hidrolik bakım ve kaynak) ikincisi iskele olarak geçiyorduyok hocam hangar teçhizat bakım dı