Hala Mülakat Daveti Gelmedi.

Y

yesko

HavaPersonel.Com
2 Ekimde belge yüklememe rağmen hala mülakat daveti gelmedi arkadaşlar sizce yoğunluktan dolayı mı böyle yoksa elendim haberim mi yok?

0

_0x90

HavaPersonel.Com
"Mülakat süreçlerimizin 2025 ilk çeyreği sonuna kadar sürmesi öngörülmekte olup mülakat planlamaları ve davetler, başvuru sırasına göre yapılacaktır. Bundan dolayı, başvuru sıranız doğrultusunda bekleme durumu sözkonusu olacaktır."

Y

yesko

HavaPersonel.Com
Bu kadar uzun süre davet gelmemesi sizce normal mi? Benim gibi aynı durumu yaşayan var mı, neredeyse 2 ay olacak çünkü.

Y

yesko

HavaPersonel.Com
Çok teşekkür ediyorum. Yalnız değilmişim süreç uzun demekki. Çok sağolun bu kadar hızlı cevaplarınız için. Herkese başarılar diliyorum. Her şey gönlünüzce olur umarım.

0

_0x90

HavaPersonel.Com
Bu kadar uzun süre davet gelmemesi sizce normal mi? Benim gibi aynı durumu yaşayan var mı, neredeyse 2 ay olacak çünkü.
Genel olarak düşünecek olursak bence de normal değil ama THY'nin süreçleri genel olarak uzun oluyor gibi bu kabin değil kokpit için de böyleydi diye biliyorum. O yüzden beni çok şaşırtmıyor, forumda diğer konularda da benzeri yazılar var. 2025'n ilk çeyreğinden sonra dönüt gelmezse o zaman endişe etmeye başlayabilirsiniz.

Y

yesko

HavaPersonel.Com
Genel olarak düşünecek olursak bence de normal değil ama THY'nin süreçleri genel olarak uzun oluyor gibi bu kabin değil kokpit için de böyleydi diye biliyorum. O yüzden beni çok şaşırtmıyor, forumda diğer konularda da benzeri yazılar var. 2025'n ilk çeyreğinden sonra dönüt gelmezse o zaman endişe etmeye başlayabilirsiniz.
Anladım çok teşekkür ediyorum. İlk başvurum ilk deneyimim o yüzden telaş ettim. Çok sağ olun güzel ve değerli yanıtlarınız için.

B

Boeing737800

HavaPersonel.Com
ben 5 ay beklerim mülakat için. 11 ay sürdü süreç. umarım hakkınızda hayırlısı olur

M

Meb

HavaPersonel.Com
24 ekimde belge yükledim ben de hala bekliyorum

L

Leonidasemre

HavaPersonel.Com
Ben de aynı şekilde Ağustos 2 Tarihinden beri bekliyorum hiçbir mail gelmedi

Konuyu okuyanlar;