Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Mülakat süreçlerimizin 2025 ilk çeyreği sonuna kadar sürmesi öngörülmekte olup mülakat planlamaları ve davetler, başvuru sırasına göre yapılacaktır. Bundan dolayı, başvuru sıranız doğrultusunda bekleme durumu sözkonusu olacaktır."
Çok teşekkür ediyorum. Yalnız değilmişim süreç uzun demekki. Çok sağolun bu kadar hızlı cevaplarınız için. Herkese başarılar diliyorum. Her şey gönlünüzce olur umarım.
Genel olarak düşünecek olursak bence de normal değil ama THY'nin süreçleri genel olarak uzun oluyor gibi bu kabin değil kokpit için de böyleydi diye biliyorum. O yüzden beni çok şaşırtmıyor, forumda diğer konularda da benzeri yazılar var. 2025'n ilk çeyreğinden sonra dönüt gelmezse o zaman endişe etmeye başlayabilirsiniz.
Genel olarak düşünecek olursak bence de normal değil ama THY'nin süreçleri genel olarak uzun oluyor gibi bu kabin değil kokpit için de böyleydi diye biliyorum. O yüzden beni çok şaşırtmıyor, forumda diğer konularda da benzeri yazılar var. 2025'n ilk çeyreğinden sonra dönüt gelmezse o zaman endişe etmeye başlayabilirsiniz.