THY Hala E Postasına Online Mülakat Için Tarih Gelmeyen Var Mı

• Konbuyu başlatan ozan20121
  • Başlangıç tarihi
O

ozan20121

HavaPersonel.Com
Ya da dün gelen

V

vcity

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
benim gelmedi. ne zaman başvurdunuz bu arada?

E

elturco

Ben 14nde başvurdum bana da gelmedi hâlen. Perşembe günü gelecek ve 29-02 tarihleri arasında tarih verilecekmis.

T

tutki

HavaPersonel.Com
Ben 14nde başvurdum bana da gelmedi hâlen. Perşembe günü gelecek ve 29-02 tarihleri arasında tarih verilecekmis.
bana bu cuma geldi mail.29-02 tarihleri arası seçim yaptım.Hala mail gelmediyse mülakat tarihini daha ileri bir tarihe verebilir

ucanucak

ucanucak

perşembe geleceğini nerden biliyorsunuz ki?
ingilizce online mülakat emailleri her hafta perşembe günleri atıldı çünkü. üstteki neyin kafasını yaşıyor anlamadım

G

Gemininkaptani

Tss güvenlik online sınavdan sonra herhangi bir mail gelmedi bu saatten sonra mail gelirmi bilginiz var mı ?

C

cleverman6

Online İngilizce mülakatlar 16 Ağustos Cuma günü bitiyor

23 Ağustos Cuma günü de online mülakata giren son grubun genel merkez'de görüşmeleri bitecek sanırım

O yüzden hiç mail almayanlar 26 Ağustos Pazartesi günün'den itibaren mail bekleyecek büyük ihtimal

Çünkü genel merkez'de kurul mülakatı, yüz yüze İngilizce mülakatı, boy kilo kontrolü ve sağlık aşamalarında eleneler'den dolayı mail gelmeye devam edecek bence

Şu an neye göre çağırıyorlar kimse anlamadı ve bilmiyor, yüksek puanlara olumlu gittiğini varsayarsak kalan günler'de her hafta sırayla 2. 3. 4. 5. ve 6. gruptan bu şekilde çağırmaya devam edecekler sanırım

En sonunda ise her gruptan olacak şekilde 1.'nin orta puanları, 2.'nin orta puanları, 2'nün orta puanları 3.'nün orta puanları gibi sırayla hiç mail almayan kişilere dönüş yapmaya başlayacaklar bence

İnşallah olumlu gelir bize de

G

Gemininkaptani

Online İngilizce mülakatlar 16 Ağustos Cuma günü bitiyor

23 Ağustos Cuma günü de online mülakata giren son grubun genel merkez'de görüşmeleri bitecek sanırım

O yüzden hiç mail almayanlar 26 Ağustos Pazartesi günün'den itibaren mail bekleyecek büyük ihtimal

Çünkü genel merkez'de kurul mülakatı, yüz yüze İngilizce mülakatı, boy kilo kontrolü ve sağlık aşamalarında eleneler'den dolayı mail gelmeye devam edecek bence

Şu an neye göre çağırıyorlar kimse anlamadı ve bilmiyor, yüksek puanlara olumlu gittiğini varsayarsak kalan günler'de her hafta sırayla 2. 3. 4. 5. ve 6. gruptan bu şekilde çağırmaya devam edecekler sanırım

En sonunda ise her gruptan olacak şekilde 1.'nin orta puanları, 2.'nin orta puanları, 2'nün orta puanları 3.'nün orta puanları gibi sırayla hiç mail almayan kişilere dönüş yapmaya başlayacaklar bence

İnşallah olumlu gelir bize de
Siz güvenlik alımından bahsediyorsunuz degilmi

Konuyu okuyanlar;