Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz Kabin Memurluğu
Ü

Üye silindi 21385

Arkadaşlar sürekli buradan konulara yazılanları okuyorum bazı arkadaşlar baya ilerledi, bana hala ilk mail gelmedi ve bu durum beni çok üzüyor. Hala dönüşler devam ediyor mu ? Ya da son günlerde ilk maili alan arkadaşlar oldu mu ?

Ben şöyle düşünüyorum, ilk geçen sene başvurduğumda asla bir geri dönüş almadım. Sonrasında bu yaz tekrar ilan açıldı tekrar başvurdum ve mülakat süreçlerimi tamamlamak üzereyim. Yani diyeceğim şu ki belirli bir süre havuzda kalma durumu var diye tahmin ediyorum

Selamlar benim sürecim daha birkaç gün önce başladı. Hala dönüş alabilirsiniz o yüzden :)

Arkadaşlar sürekli buradan konulara yazılanları okuyorum bazı arkadaşlar baya ilerledi, bana hala ilk mail gelmedi ve bu durum beni çok üzüyor. Hala dönüşler devam ediyor mu ? Ya da son günlerde ilk maili alan arkadaşlar oldu mu ?
Bana da 20 kasım 2025 için boy kilo ve ingilizce yazılı sınav için davet maili geldi. Çok aday olduğu için hepsini farklı bantlarda çağırıyolar diye tahmin ediyorum

• Like
Tepkiler: Üye silindi 21385

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.