Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,video mülakatı geçtiniz mi?bana geçtiğime dair mail geldi belgeleri de yükledim ama hala olumlu yada olumsuz dediğiniz gibi geri dönüş olmadı,1 ay olacak neredeyse.
Normalde geçen bu 3 haftalık süreçte geri mi dönüş olması gerekiyordu ki?yani hala değerlendirme devam ediyor ve dediğiniz gibi havuza düşmüş olabiliriz bence.çünkü olumsuz da olsa bi geri dönüş yaparlar diye biliyorum.
O zaman çok aday var ise belli bir sıraya göre devam ediyorlar sanırım.muhtemelen ocak ayında davet olur gibime geliyor.ki belgeler den sonra sanırım envanter yapılıyormuş o mail de gelmedi bana.
Aynı şekilde 3 ay önce belge yüklemem için mail almıştım ve 3 aydır mülakat için davet bekliyorum. Süreç gereksiz mi uzun yoksa olumsuz oldu da mail mi gelmedi anlayamadım
Aaa siz baya beklemişsnz.ama bildiğim kadarıyla olumsuz bile olsa dönüş oluyor diye biliyorum?üstte yazan arkadas 1 hafta önce arkadaşımı çağırdılar demiş ama ben anlayamadım.ik yı arasak bilgi vermezler mi :/
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.