Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yerinde sınavdan sonra olumsuz oldu benim sürecim aşağıdaki mesajı aldım.
Şirketimize başvurunuz ve sürece katılımınız için teşekkür ederiz. Katılım sağladığınız yabancı dil testinde yeterli sonuçları alamadığınız için süreciniz maalesef olumsuz olarak neticelenmiştir.
Yerinde sınavdan sonra olumsuz oldu benim sürecim aşağıdaki mesajı aldım.
Şirketimize başvurunuz ve sürece katılımınız için teşekkür ederiz. Katılım sağladığınız yabancı dil testinde yeterli sonuçları alamadığınız için süreciniz maalesef olumsuz olarak neticelenmiştir.
Hmm anladım tekrar denediginizde başarılı olursunuz umarım mülakat sonrası olumsuz mesaj alanlar oldu denilmiş yada ingilizce sonuçlarına göre olumsuzlarla karistiriliyor mu acaba
ben yerinde yabancı dil sınavına girdim fakat aldığım mesaj çok garip diyor ki: Katılım sağladığınız genel yetenek ve yabancı dil testlerinde yeterli sonuç almadığınız için süreciniz olumsuzdur. diye bir mesaj atıldı. ben bu sınava aylar öncesinde girdim başarılı olmuşumki yerinde sınava davet aldım. fakat gelen mesaj alakasız
.
ben yerinde yabancı dil sınavına girdim fakat aldığım mesaj çok garip diyor ki: Katılım sağladığınız genel yetenek ve yabancı dil testlerinde yeterli sonuç almadığınız için süreciniz olumsuzdur. diye bir mesaj atıldı. ben bu sınava aylar öncesinde girdim başarılı olmuşumki yerinde sınava davet aldım. fakat gelen mesaj alakasız
.
.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.