TGS Haftasonu Yhm Olumlu/Olumsuz Geri Dönüşler

• Konbuyu başlatan Havacıbey
  • Başlangıç tarihi
H

Havacıbey

HavaPersonel.Com
Merhabalar. Haftasonu Yhm için geri dönüşler oluyor mu?

H

havacihanimmm

HavaPersonel.Com
Yerinde sınavdan sonra olumsuz oldu benim sürecim aşağıdaki mesajı aldım.

Şirketimize başvurunuz ve sürece katılımınız için teşekkür ederiz. Katılım sağladığınız yabancı dil testinde yeterli sonuçları alamadığınız için süreciniz maalesef olumsuz olarak neticelenmiştir.

M

mystery

HavaPersonel.Com
Yerinde sınavdan sonra olumsuz oldu benim sürecim aşağıdaki mesajı aldım.

Şirketimize başvurunuz ve sürece katılımınız için teşekkür ederiz. Katılım sağladığınız yabancı dil testinde yeterli sonuçları alamadığınız için süreciniz maalesef olumsuz olarak neticelenmiştir.
Hmm anladım tekrar denediginizde başarılı olursunuz umarım mülakat sonrası olumsuz mesaj alanlar oldu denilmiş yada ingilizce sonuçlarına göre olumsuzlarla karistiriliyor mu acaba

A

alibeyy

HavaPersonel.Com
ben yerinde yabancı dil sınavına girdim fakat aldığım mesaj çok garip diyor ki: Katılım sağladığınız genel yetenek ve yabancı dil testlerinde yeterli sonuç almadığınız için süreciniz olumsuzdur. diye bir mesaj atıldı. ben bu sınava aylar öncesinde girdim başarılı olmuşumki yerinde sınava davet aldım. fakat gelen mesaj alakasız
.

H

havacihanimmm

HavaPersonel.Com
ben yerinde yabancı dil sınavına girdim fakat aldığım mesaj çok garip diyor ki: Katılım sağladığınız genel yetenek ve yabancı dil testlerinde yeterli sonuç almadığınız için süreciniz olumsuzdur. diye bir mesaj atıldı. ben bu sınava aylar öncesinde girdim başarılı olmuşumki yerinde sınava davet aldım. fakat gelen mesaj alakasız
.
Bu kısmı bende anlamıyorum. Online sınavı geçmişiz ki genel yeteneği falan yerinde sınava hak kazanmışız. Galiba toplu mesaj atıyorlar

M

mystery

HavaPersonel.Com
.
Evet bu biraz yanlış olmuş sanırım çünkü insan bir sonraki aşamaya geçince sorun olmadı diye düşünmesi normal

Konuyu okuyanlar;