THYTEKNİK Güncel Sağlık Raporu İçi̇n Hastane Öneri̇si̇

• Konbuyu başlatan Themachine
  • Başlangıç tarihi
T

Themachine

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba, tam teşekkürlü rapor için İstanbul içi sağlık raporunu alabileceğimiz önereceğiniz özel yada devlet hastanesi var mı ?

S

swartexe

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
İstanbul Anadolu Kartal Lütfi kirfar ve Pendik Marmara eğitim araştırmaya sordum bu sabah.
En erken 1-1.5 ay içerisinde sağlık kurulu heyet raporu çıkıyor 4 kasıma yetişmez dediler. Pendik Kaynarca özel yüzyıl hastanesinden fiyat aldım 8100 TL dediler, diğer hastanelerde bilgisi olan varsa yazabilirse çok iyi olur

H

humann

İstanbul Anadolu Kartal Lütfi kirfar ve Pendik Marmara eğitim araştırmaya sordum bu sabah.
En erken 1-1.5 ay içerisinde sağlık kurulu heyet raporu çıkıyor 4 kasıma yetişmez dediler. Pendik Kaynarca özel yüzyıl hastanesinden fiyat aldım 8100 TL dediler, diğer hastanelerde bilgisi olan varsa yazabilirse çok iyi olur
Bu hastaneler shgm onaylı hastaneler değil diye biliyorum. Raporunu SHGM hastanelerinden almak zorundasın. Bu hastanelerin listesi internette ve kuruldan olumlu dönüş alan adayların mailinde bulunuyor.

Bu hastaneler dışında alacağınız raporlar kabul edilmiyor, paranız boşa gider.

Ayrıca genel sağlık raporu ücretleri 15 bin lira civarında genel olarak. Aynı gün içinde de işlemler bitiyor zaten raporunu alıyorsun bir terslik çıkmaz ise.

T

Themachine

HavaPersonel.Com
Hisar hastanesi ile görüştüm 14 bin küsür fiyat verdiler

T

Themachine

HavaPersonel.Com
Bu hastaneler shgm onaylı hastaneler değil diye biliyorum. Raporunu SHGM hastanelerinden almak zorundasın. Bu hastanelerin listesi internette ve kuruldan olumlu dönüş alan adayların mailinde bulunuyor.

Bu hastaneler dışında alacağınız raporlar kabul edilmiyor, paranız boşa gider.

Ayrıca genel sağlık raporu ücretleri 15 bin lira civarında genel olarak. Aynı gün içinde de işlemler bitiyor zaten raporunu alıyorsun bir terslik çıkmaz ise.
Mailde yazmıyor hastaneler ama Hisar hastanesi ile görüştüm thy için rapor veriyoruz tüm testleri yapıyor dediler 14 bin küsür fiyat veriyorlar

H

humann

Mailde yazmıyor hastaneler ama Hisar hastanesi ile görüştüm thy için rapor veriyoruz tüm testleri yapıyor dediler 14 bin küsür fiyat veriyorlar
olumlu mail alan adaylarda, mailin en altında ekler var, “sağlık süreci” diye başlayan dosyaya tıkladığınızda hastane adlarını gösteren link var. Oradan bulabilirsiniz.

Hisar hastanesi, rapor için uygun hastane evet.
İstanbulda birkaç hastane daha var rapor alabileceğiniz fiyatlar birbirine yakın zaten.

S

swartexe

Mailde saglik süreci adlı dosya yok, link de eklenmemiş. Tüm tahlil ve testler özel veya devlet hastanelerinden alınabilir. Ayrıca tüm sonuçaların e-nabız çıktısı veya
fotokopisinin ibraz edilmesi gerekmektedir. Diye bir not eklenmis

H

humann

Mailde saglik süreci adlı dosya yok, link de eklenmemiş. Tüm tahlil ve testler özel veya devlet hastanelerinden alınabilir. Ayrıca tüm sonuçaların e-nabız çıktısı veya
fotokopisinin ibraz edilmesi gerekmektedir. Diye bir eklenmis
Kuruldan olumlu dönüş aldınız mı?

H

humann

Heyet raporu ve tahliller için önümüzdeki pazartesi yüzyıl hastanesi'ne gideceğim.
Dostum dalga mı geçiyorsunuz bilmiyorum ama THY kabin için devletten sağlık raporu alsan da kabul etmiyorlar.
SHGM Havacılık hastaneleri var, bu hastanelerden aldığın rapor geçerli oluyor.

Yeniyüzyıl hastanesi(gaziosmanpaşa)nin vereceği rapor kabul ediliyor çünkü sghm onaylı hastane. Devletten uçuşa elverişli rapor alamazsın THY için. Mailinizi iyi okuyun.

S

swartexe

Uçuşa elverişli raporu almaya çalışmıyoruz. Mailde gönderilen belgelerin hiçbirinde shgm havacılık hastanelerine ait bilgi veya not yok.
Hatta özel veya devlette yapabilirsiniz demişler.

H

humann

Raporunuzu ne için alıyorsunuz? Kabin memurluğu değil mi

S

swartexe

Hayır kabinci teknik destek personeli

H

hesher

Maltepe süreyyapaşa hastanesindeydim bugün tek doktor kaldı pazartesi onuda görüp perşembe raporu alıcam inşallah
Biraz koşturyolar ama iyi mhrsde in hemen alıp girebiliyorsunuz müsaitlerse randevusuzda kayıt açıyorlar bilginize

T

Themachine

HavaPersonel.Com
Maltepe süreyyapaşa hastanesindeydim bugün tek doktor kaldı pazartesi onuda görüp perşembe raporu alıcam inşallah
Biraz koşturyolar ama iyi mhrsde in hemen alıp girebiliyorsunuz müsaitlerse randevusuzda kayıt açıyorlar bilginize
Heyet bakıyor mu orada

lamvipereyel

lamvipereyel

HavaPersonel.Com
Ben önlisans uçak teknolojisi için 20 ağustosta onaylı hastaneden elverişlidir sertifikası aldım. Şimdi nasıl bı yol izlemem lazım benim geçerli olur mu bu yoksa baştan mi girmem gerekiyor? Bilen var mı?

B

Brkk

HavaPersonel.Com
Hocam aydınlatırsan sevinirim, heyette renk körlüğüm çıkacak tdp için bir sorun yaratır mı bilgin var mıdır?

Konuyu okuyanlar;