sezensenzn

Üye
6 Ocak 2025
162
84
5
Arkadaşlar kimseye kurul mülakatı sonrası dönüş yapılmadı dimi? çünkü 29 ocakta girdim kurul mülakatına ve olumlu olumsuz bir dönüş almadım merak ediyorum dönüş alan var mı? ne zaman dönecekler acaba süreç çok uzadı

21 ocakta girdim olumlu yada olumsuz herhangi bir dönüş olmadı telefona da cevap vermiyorlar bekleyelim ama nereye kadar bekleyeceğiz bilmiyorum

Halen daha mülakatlar devam ediyor, bu hafta sonu veya bir sonraki hafta başında belli olur tahminim.

7 şubatta kurul mülakatına girdim ben de dönüş bekliyorum muhtemelen haftaya veya diğer hafta dönüşler başlar.

Arkadaşlar kimseye kurul mülakatı sonrası dönüş yapılmadı dimi? çünkü 29 ocakta girdim kurul mülakatına ve olumlu olumsuz bir dönüş almadım merak ediyorum dönüş alan var mı? ne zaman dönecekler acaba süreç çok uzadı
Süreç uzamadı. 40.000 başvuru var 2500 kişi alıcaklar. Hala birçok kişiye yerinde sınav daveti var. Bu ay sonunda mülakatlar bitmiş olucak genel olarak. Mart 17 gibi dönerler muhtemelen. Olumsuz gelene kadar umut var arkadaşlar. Sabredelim bekleyelim.

• Like
Tepkiler: akara

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.