admin

Yönetici
Admin
31 Tem 2023
2,992
3,041
560
Günaydın arkadaşlar.

Yeni bir hafta başlıyor. Umarım güzel gelişmeler yaşayacağınız ve müjdeler alacağınız bir hafta olur.
Bu hafta neler yapmayı planlıyorsunuz ?

Her hafta başlangıcında o haftadaki hedeflerinizi ve hayallerinizi forumda paylaşarak birbirimize motive olabiliriz diye düşündüm.

"Ben bu hafta bir ingilizce hikaye kitabı bitirmek istiyorum. Ayrıca çokça iş teklifi aldım veya sonucum olumlu oldu mesajı görmek.."

Günaydın arkadaşlar.

Yeni bir hafta başlıyor. Umarım güzel gelişmeler yaşayacağınız ve müjdeler alacağınız bir hafta olur.
Bu hafta neler yapmayı planlıyorsunuz ?

Her hafta başlangıcında o haftadaki hedeflerinizi ve hayallerinizi forumda paylaşarak birbirimize motive olabiliriz diye düşündüm.

"Ben bu hafta bir ingilizce hikaye kitabı bitirmek istiyorum. Ayrıca çokça iş teklifi aldım veya sonucum olumlu oldu mesajı görmek.."
Günaydın admin, inşallah dediğin gibi herkes güzel haberler alır.

• Like
Tepkiler: admin
Merhaba admin, ben şimdi fark ettim de siteye sosyal medya eklentileri baya iyi olmuş 🙏🏻 Herkese iyi haftalar inşallah çok güzel olumlu haberler alacağımız bir hafta olur 🥹

• Like
Tepkiler: admin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.