THY Grup mülakatından hala dönüş almayanlar

Brnakd

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba, 24 temmuzda grup mülakatına girdim, sürecin devam etiğiyle ilgili mail aldım fakat mailin üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen dönüş yok. Benzer durumda olan var mı veya olumlu olumsuz dönüş alanlar hangi tarihte grup mülakatına girmişti?

mrtpll

HavaPersonel.Com
Ben de aynı durumdayım. Grup mülakatlarının son günü olan 26 Temmuz'da girmiştim ve 4 ağustosta değerlendirme sürecinin devam ettiğiyle ilgili bir mail aldım başka da mail gelmedi. Olumsuz olduğunu düşünüyorum

Ü

Üye silindi 99

Arkadaşlar grup mülakatları hala devam ediyor süreç uzun eylülü bekleyin

Lilie

HavaPersonel.Com
Merhaba Kabin Memur Aday Arkadaşlar,

Gurup mülakatı nasıldı ve nasıl oluyor, sırayla mı sorular soruluyor yada toplu şekilde sorulup kimin ne dediği mi dinleniyor? Neler soruluyor, kaç soru, sıkıştırma oluyor mu? Yani süreç nedir kaç dk

Lilie

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba, 24 temmuzda grup mülakatına girdim, sürecin devam etiğiyle ilgili mail aldım fakat mailin üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen dönüş yok. Benzer durumda olan var mı veya olumlu olumsuz dönüş alanlar hangi tarihte grup mülakatına girmişti?

Gurup mülakatı nasıldı ve nasıl oluyor, sırayla mı sorular soruluyor yada toplu şekilde sorulup kimin ne dediği mi dinleniyor? Neler soruluyor, kaç soru, sıkıştırma oluyor mu? Yani süreç nedir kaç dk

admin

Admin
Moderatör

Bir adayın geçmiş deneyimini paylaşıyorum;

"Biz sekiz kişiydik sorumuzda uzayla ilgiliydi mars ve ay hakkındaydı iki gezegeninde özelliklerini verdiler grup olarak bilinmeyene yolculuk yapmanız isteniyor dendi iki gezegeninde farklı farklı özellikleri vardı birinde su var hayat var diğerinde yok ama oraya gidiş maliyeti düşük vs böyle bir soruydu ilk on dakika vaka analizi kısmında okuyun notlarınızı alın dendi sonrasında tartışma kısmı için kırk dakika sonuç kısmı için beş dakika verildi konu tartışıldı karara bağlandı aranızdan sözcü seçip bana aktarın dendi ben sözcü seçildim durumu özetledim ve bitti

Herkes konuştu söz hakkı aldı genel olarak sohbet havasında geçiyor aslında tavsiyem mülakata girmeden bir kaç örnek vaka çözmeniz onun dışında zor değildi
"

nsnl

HavaPersonel.Com
Merhaba grup mülakatından olumlu/olumsuz bir geri dönüş aldınız mı acaba? Ben de aynı durumdayım ağustos sonu ama hala bir geri dönüş olmadı

Öznur

HavaPersonel.Com
Merhaba grup mülakatından olumlu/olumsuz bir geri dönüş aldınız mı acaba? Ben de aynı durumdayım ağustos sonu ama hala bir geri dönüş olmadı
Bende hala dönüş alamadım. Mail attım hala değerlendirme aşamasındasınız dediler bekliyorum. Ben Operasyon fonksiyonuna başvuru yapmıştım. Siz hangisine başvuru yapmıştınız?

nsnl

HavaPersonel.Com
Bende hala dönüş alamadım. Mail attım hala değerlendirme aşamasındasınız dediler bekliyorum. Ben Operasyon fonksiyonuna başvuru yapmıştım. Siz hangisine başvuru yapmıştınız?
Bem müşteri fonksiyonlarına başvurmuştum hala geri dönüş bekliyorum

Konuyu okuyanlar;