THY Grup Mülakatı 2024

• Konbuyu başlatan theleo
  • Başlangıç tarihi
T

theleo

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba, türk hava yolları tarafından yapılan grup mülakatlarında sonraki asamaya gecmek icin önceki yaptıgımız testler de göz önüne alınıyor mu yoksa sadece grup mülakatındaki performansımız mı önemli? İlginiz için teşekkürler

admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar merhaba, türk hava yolları tarafından yapılan grup mülakatlarında sonraki asamaya gecmek icin önceki yaptıgımız testler de göz önüne alınıyor mu yoksa sadece grup mülakatındaki performansımız mı önemli? İlginiz için teşekkürler
Tüm aşamaları geçtikten sonra genel değerlendirme yapılır. Yani şu an grup mülakatını geçmelisiniz.

M

machiavelli

HavaPersonel.Com
3 mayısta kişilik envanteri aşaması gözüküyor bugün son gün sanırım ama henüz olumlu yada olumsuz mail almadım. Grup mülakatı sonrası olumlu veya olumsuz mail alan var mı?

M

machiavelli

HavaPersonel.Com
take off 101 için sormuştum

J

jobkiller

HavaPersonel.Com
Selamlar,

Take Of 101 (Part-Time) programı katılımcısı olarak Fikir Maratonuna katıldığım halde katılmadığıma dair mail aldım bugün. Ardından gerekli birimlerle iletişime geçince teknik bir aksaklıktan dolayı hata oluştuğunu söyleyip düzelttiler. Böyle bir mail alan arkadaşların bilgisine. Bunun dışında süreç sonucu hakkında olumlu/olumsuz mail a lan var mı ?

chihiro

chihiro

HavaPersonel.Com
Grup mülakatına katılan arkadaşlar. Süre ne kadardı? bir de nasıl kıyafetler giydiniz

Konuyu okuyanlar;