Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba, türk hava yolları tarafından yapılan grup mülakatlarında sonraki asamaya gecmek icin önceki yaptıgımız testler de göz önüne alınıyor mu yoksa sadece grup mülakatındaki performansımız mı önemli? İlginiz için teşekkürler
Arkadaşlar merhaba, türk hava yolları tarafından yapılan grup mülakatlarında sonraki asamaya gecmek icin önceki yaptıgımız testler de göz önüne alınıyor mu yoksa sadece grup mülakatındaki performansımız mı önemli? İlginiz için teşekkürler
3 mayısta kişilik envanteri aşaması gözüküyor bugün son gün sanırım ama henüz olumlu yada olumsuz mail almadım. Grup mülakatı sonrası olumlu veya olumsuz mail alan var mı?
3 mayısta kişilik envanteri aşaması gözüküyor bugün son gün sanırım ama henüz olumlu yada olumsuz mail almadım. Grup mülakatı sonrası olumlu veya olumsuz mail alan var mı?
Take Of 101 (Part-Time) programı katılımcısı olarak Fikir Maratonuna katıldığım halde katılmadığıma dair mail aldım bugün. Ardından gerekli birimlerle iletişime geçince teknik bir aksaklıktan dolayı hata oluştuğunu söyleyip düzelttiler. Böyle bir mail alan arkadaşların bilgisine. Bunun dışında süreç sonucu hakkında olumlu/olumsuz mail a lan var mı ?