Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğitim süresi zordur eğitim boyunca sosyal hayatınızı biraz kısın eve gelince ders çalışın genellikle ezber oluyor uzun metinler ezberlemeniz gerekiyor ekstra zor değil ama çalışmazsaniz kalırsınız
Eğitim süresi zordur eğitim boyunca sosyal hayatınızı biraz kısın eve gelince ders çalışın genellikle ezber oluyor uzun metinler ezberlemeniz gerekiyor ekstra zor değil ama çalışmazsaniz kalırsınız
ben gayet memnumum çalışanların çoğu genç ve neredeyse hepsi iyi anlaşılabilen insanlar vardiyalar biraz yorabilir ama vardiya saati içinde çokça istirahat vakti oluyor
ben gayet memnumum çalışanların çoğu genç ve neredeyse hepsi iyi anlaşılabilen insanlar vardiyalar biraz yorabilir ama vardiya saati içinde çokça istirahat vakti oluyor
havalimani çok büyük olduğu ve sürekli yürüdündüğü için ayaklar ağrıyor ama onun dışında bedenen çalıştığın bir iş değil zaten aşırı yorulmazsin. 4 saatlik vardiya da var 10 saatlik vardiya da var bir şekilde haftada 40-45 saate tamamlıyorlar
havalimani çok büyük olduğu ve sürekli yürüdündüğü için ayaklar ağrıyor ama onun dışında bedenen çalıştığın bir iş değil zaten aşırı yorulmazsin. 4 saatlik vardiya da var 10 saatlik vardiya da var bir şekilde haftada 40-45 saate
havalimani çok büyük olduğu ve sürekli yürüdündüğü için ayaklar ağrıyor ama onun dışında bedenen çalıştığın bir iş değil zaten aşırı yorulmazsin. 4 saatlik vardiya da var 10 saatlik vardiya da var bir şekilde haftada 40-45 saate tamamlıyorlar
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.