Merhaba bende aynı şekilde eğitim mevzusunu merak ediyorum bilen arkadaşlar yazar umarım.Selam herkese, Memur profiler ve interviewer olarak ayrılıyormuş, okuduğum yazılar da eğitim konusu dikkatimi çekti açıklayabilir misiniz?
Kaç gün oluyor nerde oluyor zor mu kolay mı ? Şimdiden teşekkürler cevaplar için![]()
Profiler ve interviewer diye bir fark yok ikisi de aynı şey . İş sürecinde profiler ve 2 airsider ( güvenlik memuru) olarak gate alanına gidiyorsunuz kapı kurulumu yapılıyor sonrasında yolcuların kabulu başlıyor profiler pasaport ve boarding pass kontrolü yapıp kaşeliyor ve aranmaya alınacak kişileri not alıp sıraya alıyor güvenlik memurları ayrılan yolcunun bavulunu ve üstünü arıyor eğitim 3 gün kadar sürüyor ama tam eğitim gibi değil sahada oluyorsunız uygulamalı eğitim 3 gün çok ca yeterli de oluyor zaten. İşin kendisinide hiçbir zorluk yok hızlı olabilen yoğunluğu kaldırabilen herkes yapar zorlayıcı olan kapı kurulumunda eşyaları siz taşıyorsunuz sezonun yoğun zamanlarında 4-5 uçak yapılacağı zaman hiçbir şey yetişmiyor ve eşya taşıma havalimanı kalabalığında vs çok zorluyor insanı çoğu büyük ve tekerlekli ancak ağır şeyler eşya kurulumunda genelde de anlaşmazlık olup tartışmalar çıkıyor ama yine de havalimanı tecrübe etmek isterseniz tercih edilebilir size kalmışSelam herkese, Memur profiler ve interviewer olarak ayrılıyormuş, okuduğum yazılar da eğitim konusu dikkatimi çekti açıklayabilir misiniz?
Kaç gün oluyor nerde oluyor zor mu kolay mı ? Şimdiden teşekkürler cevaplar için![]()
Anladım cevap için teşekkür ederim eğitimler o kadar zor değil o zamanProfiler ve interviewer diye bir fark yok ikisi de aynı şey . İş sürecinde profiler ve 2 airsider ( güvenlik memuru) olarak gate alanına gidiyorsunuz kapı kurulumu yapılıyor sonrasında yolcuların kabulu başlıyor profiler pasaport ve boarding pass kontrolü yapıp kaşeliyor ve aranmaya alınacak kişileri not alıp sıraya alıyor güvenlik memurları ayrılan yolcunun bavulunu ve üstünü arıyor eğitim 3 gün kadar sürüyor ama tam eğitim gibi değil sahada oluyorsunız uygulamalı eğitim 3 gün çok ca yeterli de oluyor zaten. İşin kendisinide hiçbir zorluk yok hızlı olabilen yoğunluğu kaldırabilen herkes yapar zorlayıcı olan kapı kurulumunda eşyaları siz taşıyorsunuz sezonun yoğun zamanlarında 4-5 uçak yapılacağı zaman hiçbir şey yetişmiyor ve eşya taşıma havalimanı kalabalığında vs çok zorluyor insanı çoğu büyük ve tekerlekli ancak ağır şeyler eşya kurulumunda genelde de anlaşmazlık olup tartışmalar çıkıyor ama yine de havalimanı tecrübe etmek isterseniz tercih edilebilir size kalmış
Hocam ama benim bildiğim kadarıyla interviewer vardı bide ya profiler var interviewer var bide kırmızı kravatlı güvenlik var yanlış mı biliyorumuşumProfiler ve interviewer diye bir fark yok ikisi de aynı şey . İş sürecinde profiler ve 2 airsider ( güvenlik memuru) olarak gate alanına gidiyorsunuz kapı kurulumu yapılıyor sonrasında yolcuların kabulu başlıyor profiler pasaport ve boarding pass kontrolü yapıp kaşeliyor ve aranmaya alınacak kişileri not alıp sıraya alıyor güvenlik memurları ayrılan yolcunun bavulunu ve üstünü arıyor eğitim 3 gün kadar sürüyor ama tam eğitim gibi değil sahada oluyorsunız uygulamalı eğitim 3 gün çok ca yeterli de oluyor zaten. İşin kendisinide hiçbir zorluk yok hızlı olabilen yoğunluğu kaldırabilen herkes yapar zorlayıcı olan kapı kurulumunda eşyaları siz taşıyorsunuz sezonun yoğun zamanlarında 4-5 uçak yapılacağı zaman hiçbir şey yetişmiyor ve eşya taşıma havalimanı kalabalığında vs çok zorluyor insanı çoğu büyük ve tekerlekli ancak ağır şeyler eşya kurulumunda genelde de anlaşmazlık olup tartışmalar çıkıyor ama yine de havalimanı tecrübe etmek isterseniz tercih edilebilir size kalmış
İnterviewer ile profiler aynı şey işi yapan kişi aynı sadece iki tane ismi var gibi düşün kırmızılı olanlar güvenlik evet profiler/ interviewer olanların kravatları siyah kadınların fularları siyah beyaz. Airsider yani güvenliklerin fularları kırmızı oluyorHocam ama benim bildiğim kadarıyla interviewer vardı bide ya profiler var interviewer var bide kırmızı kravatlı güvenlik var yanlış mı biliyorumuşum
Tamamdır çok teşekkür ederimİnterviewer ile profiler aynı şey işi yapan kişi aynı sadece iki tane ismi var gibi düşün kırmızılı olanlar güvenlik evet profiler/ interviewer olanların kravatları siyah kadınların fularları siyah beyaz. Airsider yani güvenliklerin fularları kırmızı oluyor
Profiler ve interviewer diye bir fark yok ikisi de aynı şey . İş sürecinde profiler ve 2 airsider ( güvenlik memuru) olarak gate alanına gidiyorsunuz kapı kurulumu yapılıyor sonrasında yolcuların kabulu başlıyor profiler pasaport ve boarding pass kontrolü yapıp kaşeliyor ve aranmaya alınacak kişileri not alıp sıraya alıyor güvenlik memurları ayrılan yolcunun bavulunu ve üstünü arıyor eğitim 3 gün kadar sürüyor ama tam eğitim gibi değil sahada oluyorsunız uygulamalı eğitim 3 gün çok ca yeterli de oluyor zaten. İşin kendisinide hiçbir zorluk yok hızlı olabilen yoğunluğu kaldırabilen herkes yapar zorlayıcı olan kapı kurulumunda eşyaları siz taşıyorsunuz sezonun yoğun zamanlarında 4-5 uçak yapılacağı zaman hiçbir şey yetişmiyor ve eşya taşıma havalimanı kalabalığında vs çok zorluyor insanı çoğu büyük ve tekerlekli ancak ağır şeyler eşya kurulumunda genelde de anlaşmazlık olup tartışmalar çıkıyor ama yine de havalimanı tecrübe etmek isterseniz tercih edilebilir size kalmış
Teşekkür ederim eğitimler nasıl oluyor mülakattan eğitime kadar aylarca bekleme olayı var mı Tgs gibiProfiler ve interviewer diye bir fark yok ikisi de aynı şey . İş sürecinde profiler ve 2 airsider ( güvenlik memuru) olarak gate alanına gidiyorsunuz kapı kurulumu yapılıyor sonrasında yolcuların kabulu başlıyor profiler pasaport ve boarding pass kontrolü yapıp kaşeliyor ve aranmaya alınacak kişileri not alıp sıraya alıyor güvenlik memurları ayrılan yolcunun bavulunu ve üstünü arıyor eğitim 3 gün kadar sürüyor ama tam eğitim gibi değil sahada oluyorsunız uygulamalı eğitim 3 gün çok ca yeterli de oluyor zaten. İşin kendisinide hiçbir zorluk yok hızlı olabilen yoğunluğu kaldırabilen herkes yapar zorlayıcı olan kapı kurulumunda eşyaları siz taşıyorsunuz sezonun yoğun zamanlarında 4-5 uçak yapılacağı zaman hiçbir şey yetişmiyor ve eşya taşıma havalimanı kalabalığında vs çok zorluyor insanı çoğu büyük ve tekerlekli ancak ağır şeyler eşya kurulumunda genelde de anlaşmazlık olup tartışmalar çıkıyor ama yine de havalimanı tecrübe etmek isterseniz tercih edilebilir size kalmış
Bildiğim kadarı ile özel sağlık sigortası var, servisler geceden sabaha kadar evin önünden alıp evin önüne bırakıyormuş, onun dışında servis durakları varmış, maaş ise İngilizce seviyene göre belirleniyor 2 memur var birisi Amerika operasyonlarına bakıyor diğeri Özbekistan falan heralde yeşil kravatlı olanlar eşya taşıyormuş genellikle ve Özbekistan uçakları tarzı uçaklara bakıyorlar, lacivert kravatlılar ise Amerika operasyonlarına bakıyor gate gidip yolcuların pasaportlarını kontrol edip başka uçağa gidiyor eşya falan taşıma olayı yok heralde ondaÇalışma koşulları nasıl? Maaş yan haklar vb. gibi haklar nasıl bilen varsa bilgilendirebilir mi lütfen?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.