Pozisyon veya İlan Adı
Vize pasaport memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ü

Üye silindi 22034

Arkadaşlar gözen de eğitim ve eğitim sınavları tamamen İngilizce mi oluyor yoksa eğitim ve sınavlar Türkçe mi oluyor bilginiz var mı @admin @gunes @Kenobi

Online sınavlar var yetenek ve ing aynı TGS gibi ondan sonra yüzyüze mülakat ama mülakat online sınavdan daha kolay bence. Bana hobilerimi falan sordular ingilizce. Daha sonrasi 10 günlük eğitim var mülakatı geçerseniz. Eğitimde hafta sonu tatil okul gibi. Eğitim süresince sadece yemek fişi alıyorsunuz günlük. Eğitim kolay genelde herkes geçiyor.Daha sonrasında 8 gün de havaalanı terminalde eğitim var. Terminale girdiğiniz gün sigorta başlar.

Online sınavlar var yetenek ve ing aynı TGS gibi ondan sonra yüzyüze mülakat ama mülakat online sınavdan daha kolay bence. Bana hobilerimi falan sordular ingilizce. Daha sonrasi 10 günlük eğitim var mülakatı geçerseniz. Eğitimde hafta sonu tatil okul gibi. Eğitim süresince sadece yemek fişi alıyorsunuz günlük. Eğitim kolay genelde herkes geçiyor.Daha sonrasında 8 gün de havaalanı terminalde eğitim var. Terminale girdiğiniz gün sigorta başlar.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim bulunması baya bi zor bu bilgilerin. Son bir sorum olucaktı, online sınavdan en son süreç olan eğitim arası çok uzun sürüyor mu çağrılma süresi yani, bazı firmalar mesela online mülakat yapıyor ama kurul mülakatına 1.5 ay sonra çağırıyor kurul da olumlu sonuçlanıyor eğitimler 1 ay sonra diyor yani benim takıldığım konu bu aslında işe alım süreci 3-4 ay süren firmalar gördüğüm için bunu merak ediyorum açıkçası.

Yaz sezonu özellikle çok alım yapılıyor benim bildiğim. Kışın biraz daha sakin. Kendi sitesinden de başvuru yapın siz. Su an cv topluyor da olabilirler. Sınav ve mülakatlar arası çok kısa bu firmanın. Diğerleri gibi araya aylar girmez. Online geçerseniz çağırırlar
Mülakata tek bir ik giriyor diye biliyorum. Değişti mi bilemem sorarım arkadaşıma. Onun dışında servis var. Vardiya sayısı çok çeşitli. 5 saatlik vardiya da var 10 saatlik de. Devam primi var ekstra dil biliyorsan 2k falan olabilir belki bilmiyorum dil tazminatı var. Yemek kartı var ama güncel ne kadar bilmiyorum. Çok değildi ama.

Yaz sezonu özellikle çok alım yapılıyor benim bildiğim. Kışın biraz daha sakin. Kendi sitesinden de başvuru yapın siz. Su an cv topluyor da olabilirler. Sınav ve mülakatlar arası çok kısa bu firmanın. Diğerleri gibi araya aylar girmez. Online geçerseniz çağırırlar
Mülakata tek bir ik giriyor diye biliyorum. Değişti mi bilemem sorarım arkadaşıma. Onun dışında servis var. Vardiya sayısı çok çeşitli. 5 saatlik vardiya da var 10 saatlik de. Devam primi var ekstra dil biliyorsan 2k falan olabilir belki bilmiyorum dil tazminatı var. Yemek kartı var ama güncel ne kadar bilmiyorum. Çok değildi ama.
Anladım hocam teşekkür ederim, başvuru yaptım hem kendi sitesinden hem kariyer den, bakalım hakkımızda hayırlısı verdiğiniz bilgiler işime yaradı teşekkür ederim. Bu bilgileri öğrenmek isteyen bir kaç arkadaş daha vardı forum da onlar içinde çok iyi oldu. Emeğinize sağlık.

Merhaba interviewer için mart da mülakata girmiştik sizce ne zaman eğitime çağrılırız ? Sezon başladı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.