Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

grace

Üye
17 Eyl 2025
22
5
0
Meslek
Kabin
Merhaba,
Alt göz kapağımda mercimek boyutundan biraz daha büyük şalazyon var. Görsel olarak aşırı dikkat çekici değil ancak bir sorun teşkil eder mi merak ediyorum. Yakın zamanda muayene oldum bunun için. Sitede "Konjenital Göz Hastalıkları, her türlü görme sistemi anormallikleri ve diğer göz hastalıkları tanısı olan tüm adayların işe girişi uygun değildir." ibaresi var. Açıkçası engel olacaksa bile bile 20 bin küsür tl harcamak istemem rapora.

Ayrıca 13-14 yaşlarında sanırım stres için psikiyatri muayenem olmuştu 1-2 ziyaret ilaç verildi diye hatırlıyorum ancak ben kullanmadım, e nabızda da böyle bir giriş/reçete vs gözükmüyor. Thy sitesinde son 3 yıla bakılacağı yazıyor. Yine de problem teşkil eder mi görüşlerinizi almak istiyorum.

eğer İstanbulda yaşıyorsanız mülakatlardan sonraki aşama olan ön sağlığa girmenizi öneririm. Orada THY doktoruna bu durumu açıklarsınız zaten sorun olacaksa büyük ihtimalle o aşamada elenirsiniz özel hastane raporuna kalmadan

• Like
Tepkiler: grace

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.