Girdiği Her Mülakattan Elenen Var Mı ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Leon718

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar Tgs,Tss,Havaş, Çelebi ve diğer şirketlerdeki mülakatlara girip hepsinden elenen var mı?

admin

Admin
Moderatör
Heyecandan, stresten, pozisyona uygun olmamaları nedeniyle elenen çok aday oluyor. Önemli olan mülakattan ziyade sizin pozisyona uygun olan aday olup olmamanız.

shotpoter1453

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar Tgs,Tss,Havaş, Çelebi ve diğer şirketlerdeki mülakatlara girip hepsinden elenen var mı?
1/1, 6 kilo fazlam vardı , İlk deneyimim olduğundan çok dikkat te edememistim malesef :D (AJet Tecrübesiz Kabin Memurluğu, Turkish Tecnology'de mülakata almıslardı.)

gunesdogan

rise against odds
Moderatör
Web sitesi
havapersonel.com
Hocam biraz klişe ve elenme güzellemesi yapıyor gibi olacağım ama elenebildiğiniz kadar elenin. Deneyim biriktiriyorsunuz sonuçta. O olmaz bu olmaz, elbet bir yer olur. Önünüze fırsat geldiğinde iyi değerlendirmeyi bilin yeter ki.

shotpoter1453

HavaPersonel.Com
Hocam biraz klişe ve elenme güzellemesi yapıyor gibi olacağım ama elenebildiğiniz kadar elenin. Deneyim biriktiriyorsunuz sonuçta. O olmaz bu olmaz, elbet bir yer olur. Önünüze fırsat geldiğinde iyi değerlendirmeyi bilin yeter ki.
Aynı düsüncedeyim hocam, O Yüzden az önce bir ilana başvurdum. En Kötü Mülakat deneyimim olur yarın öbür gün mezuniyette asıl kariyerimde büyük bir artı olur diye düsünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu okuyanlar;