Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

BKonuk

Üye
6 Ağu 2025
64
16
5
Meslek
Kabin
Arkadaslar merhaba. Mulakatta ne soruyorlar ne yapiyorlar nasi gelmek lazim nasi hazirlanmak lazim bilgi verebilir misiniz acaba? Zaten vakit olmuyormus gecersek diger gun cagiriyorlarmis diye duydum o yuzden simdiden ogrenmek isterim giren varsa mulakata, bilgi verirse sevibirim

Arkadaslar merhaba. Mulakatta ne soruyorlar ne yapiyorlar nasi gelmek lazim nasi hazirlanmak lazim bilgi verebilir misiniz acaba? Zaten vakit olmuyormus gecersek diger gun cagiriyorlarmis diye duydum o yuzden simdiden ogrenmek isterim giren varsa mulakata, bilgi verirse sevibirim
merhaba ingilizce ve mantık soruları ne düzeydeydi acaba biraz anlatır mısınız

Me

Merhaba ben yarjn giricem ama gecme ihtimalimizde sonraki gun direkt cagriliyormusuz o yuzden simdiden sormak istedim eger gecersem diye sjcjdkd henuz girmedim yani
basarilar dilerimm ben de yakın zamanda giricem. girdikten sonra buraya da yazar mısınız soruların düzeyini, asiri stresliyim.. tesekkürler simdiden

Me

Merhaba ben yarjn giricem ama gecme ihtimalimizde sonraki gun direkt cagriliyormusuz o yuzden simdiden sormak istedim eger gecersem diye sjcjdkd henuz girmedim yani
Merhaba umarım mülakatınız harika geçer. Bildiğim kadarıyla bir aday mail atmış ve sonraki aşama için ekim de planlama yapılacağı bilgisi verilmişti mailde. Eğer geçerseniz bir sonraki mülakat için hemen ertesi gün mü çağıracaklar Ekim de mi yazabilirseniz çok mutlu olurum. Ben de 1 ekimde gireceğim dönüş biletimi almadım ne yapacağımı şaşırdım :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba umarım mülakatınız harika geçer. Bildiğim kadarıyla bir aday mail atmış ve sonraki aşama için ekim de planlama yapılacağı bilgisi verilmişti mailde. Eğer geçerseniz bir sonraki mülakat için hemen ertesi gün mü çağıracaklar Ekim de mi yazabilirseniz çok mutlu olurum. Ben de 1 ekimde gireceğim dönüş biletimi almadım ne yapacağımı şaşırdım :)
Bugün sınava girdim ben de ve süreci geçen adaylara haftaya gelmeleri için mail atacaklarmış yani bu hafta ikinci bir sınav için çağrılmayacağız.

• Like
Tepkiler: mnmn

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.