THYTEKNİK Genel Yetenek Ve Genel İngilizce Sınavlarının Ortalama Açıklanma Tarihi

• Konbuyu başlatan fearnes
  • Başlangıç tarihi
F

fearnes

HavaPersonel.Com
Herkese selam, genel yetenek ve genel ingilizce sınavlarının sonuçları ortalama ne kadar zaman sonra açıklanıyor?

Denizeeii

Denizeeii

HavaPersonel.Com
Herkese selam, genel yetenek ve genel ingilizce sınavlarının sonuçları ortalama ne kadar zaman sonra açıklanıyor?
Hangi firma için soruyorsunuz ? Çünkü değişkenlik gösteriyor

F

fearnes

HavaPersonel.Com
Ne sordular hocam nasıl geçti acaba?
Her iki sınav da 30 soru 25 dakika süreye sahipti. İngilizce B1-B2 arasında yaklaşık 6 soru paragraf geri kalan boşluk doldurmayı zorluklarına ortalama diyebilirim, ancak genel yetenek sınavı açıkçası bana zor geldi. Ayrıca zor sorular sınavın ilk başında geldiği için süre yönetimini iyi ayarlayamadım ve yaklaşık 5 soruyu sallamak zorunda kaldım. İnternetten çalıştığım genel yetenek sınavlarına benzeyen sorular da değildi ondan dolayı nasıl bir örnek verebilirim pek emin değilim. Kısacası İngilizce orta, genel yetenek sınavı da süreden dolayı sıkıntı yaratan bir sınav.

Y

yemreak

HavaPersonel.Com
Mühendislik ilanı olduğu için tdp ilanına göre daha zor olduğunu düşünüyorum hayırlısı olsun
Her iki sınav da 30 soru 25 dakika süreye sahipti. İngilizce B1-B2 arasında yaklaşık 6 soru paragraf geri kalan boşluk doldurmayı zorluklarına ortalama diyebilirim, ancak genel yetenek sınavı açıkçası bana zor geldi. Ayrıca zor sorular sınavın ilk başında geldiği için süre yönetimini iyi ayarlayamadım ve yaklaşık 5 soruyu sallamak zorunda kaldım. İnternetten çalıştığım genel yetenek sınavlarına benzeyen sorular da değildi ondan dolayı nasıl bir örnek verebilirim pek emin değilim. Kısacası İngilizce orta, genel yetenek sınavı da süreden dolayı sıkıntı yaratan bir sınav.

A

Apo6154

HavaPersonel.Com
Teşekkürler, genel yetenek soruları daha çok ales mat. mantığında mıydı yoksa şekilli sorular mı vardı acaba son olarak?

F

fearnes

HavaPersonel.Com
Teşekkürler, genel yetenek soruları daha çok ales mat. mantığında mıydı yoksa şekilli sorular mı vardı acaba son olarak?
Eşitlerdi belki 1-2 soru ales mat. mantığında daha fazladır

A

Apo6154

HavaPersonel.Com
Eşitlerdi belki 1-2 soru ales mat. mantığında daha fazladır
Teşekkür ederim ☺️ yinede moral bozmayın bence ing iyi geçmişse ing ağırlıklı bence bakacaklardır. Kendi düşüncem ☺️

N

normstar

HavaPersonel.Com
Teşekkür ederim ☺️ yinede moral bozmayın bence ing iyi geçmişse ing ağırlıklı bence bakacaklardır. Kendi düşüncem ☺️
İngilizce full çekip yetenekte baraj altı kaldığı için elenen var

T

Tdp

HavaPersonel.Com
genel yenetenekten full ve ingilizceden 5-10 net yapan biri mülakata çağırılır mı
Benim zamanımda çağırılıyordu fakat şimdi nasıl bilmiyorum kardeşim girdi sınava

K

Keine

HavaPersonel.Com
Genel ingilizcede forumdaki örnek soruların benzerleri çıkıyor mu ?

S

sümeyyerahman

HavaPersonel.Com
ben kabın memuru ıngılızce sınavına bu hafta sonu katılacağıma dair mail aldım orda genel yetenek yazmıyordu acaba ben mı yanıldım

N

normstar

HavaPersonel.Com
ben kabın memuru ıngılızce sınavına bu hafta sonu katılacağıma dair mail aldım orda genel yetenek yazmıyordu acaba ben mı yanıldım
bu konunun kabin memurlugu ile bir ilgisi yok. Sizinki tamamen farklı

M

menescan

HavaPersonel.Com
genel yenetenekten full ve ingilizceden 5-10 net yapan biri mülakata çağırılır mı
Benim zamanımda çağırılıyordu fakat şimdi nasıl bilmiyorum kardeşim girdi sınava
Hayır diye biliyorum ama umut kesmeyin yanlış da olabilir. Thy teknik değil de thy içindi bu. Yüzde 60 70 başarı isteniyor diye hatırlıyorum iki kısımda da. Ki İngilizceden baraj altında kalıp ki 13 müydü ne yaptığı.. Sınavdan kalmıştı arkadaşım.

Konuyu okuyanlar;