Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Fnur1

Üye
4 Tem 2025
78
23
5
Meslek
Kabin
Merhaba arkadaşlar, az önce sınavlara girdim ve genel yetenek testine verilen süre az geldi açıkçası. Bazı sorularım yetişmedi bu kısım ing test kısmıyla birlikte mi değerlendirilir yoksa ayrı mı? 🥹

• Like
Tepkiler: tokito
Genel yetenek testi tüm soruları yaptım ama bazılarını sallamış kadar oldum. Bende pc ya da internetten kaynaklanan sorun vardı. Ne sorunu diyeceksiniz. Sonraki soruya geçtiğimde gri ekran veriyordu uzun sürede yüklüyordu ekranı , haliyle süre akıp gidiyordu. Tarayıcıyı felan değiştirdim yine devam etti. Bende elimden geleni yaptım. Kötü geçmedi ama süremden de kaybettiğim çok oldu yalan yok

Genel yetenek testinde ne tarz sorular geldi acaba rica etsem bahsedebilir misiniz?

Genel yetenek testi tüm soruları yaptım ama bazılarını sallamış kadar oldum. Bende pc ya da internetten kaynaklanan sorun vardı. Ne sorunu diyeceksiniz. Sonraki soruya geçtiğimde gri ekran veriyordu uzun sürede yüklüyordu ekranı , haliyle süre akıp gidiyordu. Tarayıcıyı felan değiştirdim yine devam etti. Bende elimden geleni yaptım. Kötü geçmedi ama süremden de kaybettiğim çok oldu yalan yok
Umarım hayırlısı olur 🥹

• Love
Tepkiler: ERHAN ÇINAR

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.