Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurlugu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

yyyenkyyy

Üye
20 Tem 2025
146
41
5
Meslek
Kabin
bu testte yapamadiklarimizi ya da yetistiremediklerimizi bos birakmak mi mantikli yoksa sallamak mi daha mantikli? bir de testi cozenler deneyimlerini paylasabilirse cok mutlu olurum. zorlandiniz mi veya yetistirebildiniz mi gibi

• Like
Tepkiler: Violet035
Merhaba ben hepsini çözdüm
Genel olarak sayısal ve görsel soruları biraz dikkat gerektiriyordu. Genel sınav olarak bakarsak ortalama zorluktaydi hepsini yaptım umarım hakkımızda hayırlısı olur

En son 7 yıl önce matematik problemleri çözmüş birisi olarak son 5 soruyu sallamam gerekti. Sanırım son soruyu da zamanında işaretleyemedim ama doğruyu söylemek gerekirse testi olurken eğlendim :ROFLMAO: Önerim şudur: Boş bırakıp geri dönmeye vakit olmuyor. Yanlış cevap doğruyu götürür gibi bir durum var mı bilmiyorum ama ben ya tekte çözün ya da (3 yanlış 1 doğru durumu yoksa) sallayın derim.

Merhabalar daha önce İngilizce testlerine girdim fakar genel yetenek testine hiç girmedim. Ne tarz matematik soruları geliyor veya matematik soruları dışında ne tarz sorular geliyor?

Merhabalar daha önce İngilizce testlerine girdim fakar genel yetenek testine hiç girmedim. Ne tarz matematik soruları geliyor veya matematik soruları dışında ne tarz sorular geliyor?
Problem ağırlıklı mantıksal sorular şekilli sorular Türkçe anlam bilgisi tarzında ve süre yetersiz geliyor biraz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.