Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurlugu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

ırmakk07

Üye
28 Ara 2025
5
0
0
Meslek
Kabin
pegasus genel yetenek ve ıngılızce sınavına giricem 6 ocakta, girmis olan arkadaslar yanıt verirse cok sevinirim . Hangi konular cıkıyor neye calısmamız lazım soru tarzı nasıl

diğer bi soru da genel yetenek ingilizce yazılı sınavına giderken ne giymiştiniz

Merhabalar, bende 6 ocakta gireceğim ikimize de başarılar , soru örnekleri sitede var çok zor değiller b1 civarı grammer ve kelime bilgisi çıkıyor anladığım kadarıyla, sınava casual gitmişler çok abartmadan, zaten kilo boy yapılacak hızlıca ondan sonra sınavda olacağız o yüzden giyinişin pek önemi yok

Merhabalar, bende 6 ocakta gireceğim ikimize de başarılar , soru örnekleri sitede var çok zor değiller b1 civarı grammer ve kelime bilgisi çıkıyor anladığım kadarıyla, sınava casual gitmişler çok abartmadan, zaten kilo boy yapılacak hızlıca ondan sonra sınavda olacağız o yüzden giyinişin pek önemi yok
hangi sitede var ya lınk atar mısın, ben cok baktım da bulamadım ornek sorulari

hangi sitede var ya lınk atar mısın, ben cok baktım da bulamadım ornek sorulari

Merhabalar, Kasım ayının sonunda basvurdum, ayt basvurusu açıldıktan 1 hafta sonra. Neye göre mail gonderiyorlar bilmiyorum fakat geri dönüş alamayan bir sürü kişi var sitede başlık açtılar oralara bakabilirsiniz bende ilk defa başvurdum o yüzden bu konularda bilgili değilim.

Merhabalar, Kasım ayının sonunda basvurdum, ayt basvurusu açıldıktan 1 hafta sonra. Neye göre mail gonderiyorlar bilmiyorum fakat geri dönüş alamayan bir sürü kişi var sitede başlık açtılar oralara bakabilirsiniz bende ilk defa başvurdum o yüzden bu konularda bilgili değilim.
hangi sitede başlık açtılar tam açıklayabilir misiniz gerçekten çok yoruldum beklemekten bende sizin gibi kasım ayında başvurdum bir sürü mailler attım ama geri dönüş yapmadılar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.