Mail atın benceOnline belge yükleme aşamasından sonra 3 aydır hala mülakat davet maili veya olumlu olumsuz bir geri dönüş almadım. Süreci bu kadar uzayan var mı?
Evet aynı durumdayım ben deOnline belge yükleme aşamasından sonra 3 aydır hala mülakat davet maili veya olumlu olumsuz bir geri dönüş almadım. Süreci bu kadar uzayan var mı
Hizmet sektörü şartı yoktu ilanda. Macbook üzerinden hazırladım ben belgeleri görüntülerken boşluk vs olmuş yazılarda bazı adayların ama benimkinde olmadığından çok eminim. En azından olumsuz dönüş veya sıradan kaynaklı bir gecikme olduğu hakkında mail gelebilirdiHocam belgelerde bi sorun olduğunu düşünüyor musunuz. Örneğin askerlikten muaf olma durumu veya sigorta geçmişinde 2 yıl hizmet sektörü bulunmaması gibi? Yoksa belgelerinizde bir sıkıntı olmamasına rağmen mi davet gelmiyor?
Bana dün mail yoluyla olumsuz diye geri dönüş yaptılar 1.5 aydan fazla oldu. Ama sms falan gelmedi normal süreçteki gibi sadece kısa bir mail atmışlar sigorta geçmişinden dolayı diye. Geçmiş maillerini kontrol et istersen.Hizmet sektörü şartı yoktu ilanda. Macbook üzerinden hazırladım ben belgeleri görüntülerken boşluk vs olmuş yazılarda bazı adayların ama benimkinde olmadığından çok eminim. En azından olumsuz dönüş veya sıradan kaynaklı bir gecikme olduğu hakkında mail gelebilirdi![]()
YaaBana dün mail yoluyla olumsuz diye geri dönüş yaptılar 1.5 aydan fazla oldu. Ama sms falan gelmedi normal süreçteki gibi sadece kısa bir mail atmışlar sigorta geçmişinden dolayı diye. Geçmiş maillerini kontrol et istersen.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.