AJET Gelir Kontrol Biriminde Çalışacak Personel Ilanı

Cemre

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar, bu ilanla ilgili süreç hakkında bilgisi olan veya bir gelişme yaşayan var mı ? online test iletildi bana. sonuç olumlu-olumsuz kesin dönüşle iletiliyor mu?

Tba

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar, bu ilanla ilgili süreç hakkında bilgisi olan veya bir gelişme yaşayan var mı ? online test iletildi bana. sonuç olumlu-olumsuz kesin dönüşle iletiliyor mu?
Aynı şekilde online sınav iletildi.Online sınav sonrası sonuç için henüz dönüş yapılmadı

takintili

HavaPersonel.Com
Neden kimse cevap vermiyor arkadaşlar. Lütfen bilgisi olan paylaşsın

Ü

Üye silindi 9496

Merhabalar,

Online sınavdan dönüş alan var mı 1 haftayı geçti

Ü

Üye silindi 9496

Olumlu ve olumsuz olması durumunda mail ile dönüş yapılıyor.

mek01

HavaPersonel.Com
12 temmuzda sınava girdim henüz dönüş yok. Ajet in ne yapacağını kestirebilmek zor ama dönüşler geç oluyor genelde.

Cemre

HavaPersonel.Com
12 temmuzda sınava girdim henüz dönüş yok. Ajet in ne yapacağını kestirebilmek zor ama dönüşler geç oluyor genelde.
Haklısınız , bu ilana başvuran farklı meslek gruplarından insanlar gördüm başvuru sayısı da fazla sanırım .

takintili

HavaPersonel.Com
Admin senin bilgin varmı maaş skalası ile alakalı

Cemre

HavaPersonel.Com
Aslında tecrübeli bir çalışan varsa bu alanda, genel olarak neler yaptıklarını , bu birimde çalışan kişilerin pozisyonları vs. Konusunda bilgilendirirse çok sevinirim . İlanda görev tanımı yazıyor ama yine de birebir çalışandan okumak farklı olabilir :)

Tba

HavaPersonel.Com
Hemen dönülüyor olumsuz olsa da sınav neticen hakkında bilgi veriyorlar. Farklı pozisyonlarda çok fazla ilan açıldığı için yoğunluk olabilir.

Ü

Üye silindi 9496

Dönüş yapılması durumunda burdan bilgi verebilir misiniz?

ssadn

HavaPersonel.Com
Daha bence bu ilana dönüşler yapılmadı o yüzden hiç kimseye daha gelmedi diye düşünüyorum

ssadn

HavaPersonel.Com
Mail gelmiş bana sizlere ulaşmış mı

Konuyu okuyanlar;