Aynı şekilde online sınav iletildi.Online sınav sonrası sonuç için henüz dönüş yapılmadıMerhaba arkadaşlar, bu ilanla ilgili süreç hakkında bilgisi olan veya bir gelişme yaşayan var mı ? online test iletildi bana. sonuç olumlu-olumsuz kesin dönüşle iletiliyor mu?
Maaş baremi nasıl peki ? Ortalama maaş bilgisine erişebilen var mı ?Aynı şekilde online sınav iletildi.Online sınav sonrası sonuç için henüz dönüş yapılmadı
evet arkadaşlar thy take off jr. maaş skalası ile yakın mıdır bilgisi olan varsa yanıtlarsa çok sevinirimMaaş baremi nasıl peki ? Ortalama maaş bilgisine erişebilen var mı ?
evet arkadaşlar thy take off jr. maaş skalası ile yakın mıdır bilgisi olan varsa yanıtlarsa çok sevinirim
Ortalaması nedir ki bu pozisyonun da ?evet arkadaşlar thy take off jr. maaş skalası ile yakın mıdır bilgisi olan varsa yanıtlarsa
Olumlu ve olumsuz olması durumunda mail ile dönüş yapılıyor.Merhaba arkadaşlar, bu ilanla ilgili süreç hakkında bilgisi olan veya bir gelişme yaşayan var mı ? online test iletildi bana. sonuç olumlu-olumsuz kesin dönüşle iletiliyor mu?
Sanırım bir ay içinde oluyor dönüşler deOlumlu ve olumsuz olması durumunda mail ile dönüş yapılıyor.
Haklısınız , bu ilana başvuran farklı meslek gruplarından insanlar gördüm başvuru sayısı da fazla sanırım .12 temmuzda sınava girdim henüz dönüş yok. Ajet in ne yapacağını kestirebilmek zor ama dönüşler geç oluyor genelde.
Hayır dönüş henüz gelmedi. Süreçle ilgili mail atabileceğimiz bi yer var mı?Dönüş alan var mı arkadaşlar ?