Hemoroid tanim var ama SGHMde hic bir sorun olmadi. Uzerini soymuyorlar sadece EKGde ustunu siyiriyorsun.Küçük de olsa hemeroid operasyonu geçiren veya dermatit teşhisi olan arkadaşlardan sağlıkta geçen/kalan var mı? Ayrıca SGHM hastanelerinde bakım sırasında üzerimizi tamamen soyuyorlar mı?
Peki belgelerinizi thy ye ilettiniz mi? Hemeroidi görüp ek tetkik gibi ekstra bir şey istediler mi bu konuda?Hemoroid tanim var ama SGHMde hic bir sorun olmadi. Uzerini soymuyorlar sadece EKGde ustunu siyiriyorsun.
Operasyon gecirmedim ama sadece tanim vardiHemoroid tanim var ama SGHMde hic bir sorun olmadi. Uzerini soymuyorlar sadece EKGde ustunu siyiriyorsun.
Ek tetkit istemediler sadece kalp carpinti tanisi vardi ona istediler. Ayin 30unda thye iletecegim. O da hafif gogsumde agri vardi griple alakali ama doktor kalp carpintisi olarak girmis bu da SGHM gittigim doktorun ek tetkit istemesine sebep oldu. Hemoroidle ilgili hic bir tetkit ya da soru sormadilar.Peki belgelerinizi thy ye ilettiniz mi? Hemeroidi görüp ek tetkik gibi ekstra bir şey istediler mi bu konuda?
Çok geçmiş olsun ve hakkımızda hayırlısı olmasını diliyorum. Beni dermatit de korkutuyor kronikliği hangi sıklığa göre belirleniyor bilemediğim için. Bu konudaki en sonki tanım 1.5 sene önceydiEk tetkit istemediler sadece kalp carpinti tanisi vardi ona istediler. Ayin 30unda thye iletecegim. O da hafif gogsumde agri vardi griple alakali ama doktor kalp carpintisi olarak girmis bu da SGHM gittigim doktorun ek tetkit istemesine sebep oldu. Hemoroidle ilgili hic bir tetkit ya da soru sormadilar.
Dermatit yonergelerde sorun teskil edebilir yaziyor. Ek tetkit isteyebilir gittiginiz hastane zaten en son THY saglik raporunda verdiginiz doktorun ne dedigi onemli.Çok geçmiş olsun ve hakkımızda hayırlısı olmasını diliyorum. Beni dermatit de korkutuyor kronikliği hangi sıklığa göre belirleniyor bilemediğim için. Bu konudaki en sonki tanım 1.5 sene önceydi
Takım elbise ile gidilmesi gerekiyor değil mi THY ye teslim sürecinde? Ama SGHM için gerek yok diye düşünüyorum normal sivil olacağız değil mi?Dermatit yonergelerde sorun teskil edebilir yaziyor. Ek tetkit isteyebilir gittiginiz hastane zaten en son THY saglik raporunda verdiginiz doktorun ne dedigi onemli.
Gerek yok SGHMde THYde de giymeyi dusunmuyorum mulakat degil zaten sadece belge veriyorsun. Arkadasim gunluk kiyafetle gitmisti belgeleri vermeyeTakım elbise ile gidilmesi gerekiyor değil mi THY ye teslim sürecinde? Ama SGHM için gerek yok diye düşünüyorum normal sivil olacağız değil mi?
Öyle ise çok harika olur eğer günlük kıyafet olumlu olumsuz etkilemiyor iseGerek yok SGHMde THYde de giymeyi dusunmuyorum mulakat degil zaten sadece belge veriyorsun. Arkadasim gunluk kiyafetle gitmisti belgeleri vermeye