Pozisyon veya İlan Adı
TGS yolcu hizmetleri memuru Esb
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Kedianası

Üye
12 Ocak 2025
40
2
35
Geçen sene Ankara yolcu hizmetleri için ilan açılmadı. Daha doğrusu ben aralık 2024 ten Nisan 2025 e kadar bekledim. Yer hizmetleri açıldı ama yolcu hizmetleri açılmadı. Bu sitede iki kişi cv mail attığını ve çağrıldığını söyledi bende attım. 2 ay sonra çağrıldım. Online ve yerimde sınavı geçtim. Mülakata çağrıldım hepsi 1 hafta içinde oldu. Gittiğimde yüzlerce insanın geldiğini gördüm. Ankara için neden ilan açılmadı bilen var mı ? Ya da benim gibi mülakattan olumsuz mesaj alan var mı ? Yedeğe alınan var mı ? Genelde istanbulda yaşayan adaylar buraya yazıyor. Ankara için 2 kişi dışında kimseyi göremedim. Teşekkür ederim.

Ankara istasyon cv ile veya ikametgah adresine göre çağırıyorlarmış. İstanbul istasyon için başvurup ikametgahı Ankara diye çağırılanlar olmuştu forumda. Bu sene açarlar mı ilan bilemiyorum.

• Like
Tepkiler: gunes
Ankara istasyon cv ile veya ikametgah adresine göre çağırıyorlarmış. İstanbul istasyon için başvurup ikametgahı Ankara diye çağırılanlar olmuştu forumda. Bu sene açarlar mı ilan bilemiyorum.
Bu sene mail atıyorum Otomatik mesaj geliyor. İlan sayfalarının linkini gönderiyorlar. İstanbul için yhm ilanı açılınca bende başvurayım o halde. Çok teşekkür ederim

• Like
Tepkiler: minikbirhavaci
Geçen sene Ankara yolcu hizmetleri için ilan açılmadı. Daha doğrusu ben aralık 2024 ten Nisan 2025 e kadar bekledim. Yer hizmetleri açıldı ama yolcu hizmetleri açılmadı. Bu sitede iki kişi cv mail attığını ve çağrıldığını söyledi bende attım. 2 ay sonra çağrıldım. Online ve yerimde sınavı geçtim. Mülakata çağrıldım hepsi 1 hafta içinde oldu. Gittiğimde yüzlerce insanın geldiğini gördüm. Ankara için neden ilan açılmadı bilen var mı ? Ya da benim gibi mülakattan olumsuz mesaj alan var mı ? Yedeğe alınan var mı ? Genelde istanbulda yaşayan adaylar buraya yazıyor. Ankara için 2 kişi dışında kimseyi göremedim. Teşekkür ederim.
Ben de Ankara istasyon bekliyorum yolcu hizmetleri

• Like
Tepkiler: Kedianası

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.