Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru thy
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Mr Royal

Üye
5 Ara 2025
33
2
5
Meslek
Kabin
Ön sağlık muayenesinde ek tetkik evraklarını teslim ettim fakat 10 gün oldu gelen bir mail yok. Süreç olumsuz mudur yoksa süreci uzayıpta olumlu mail alan var mı aramızda?

Dönüş aldınız mı acaba, alırsanız bilgi verebilir misiniz bana da henüz dönüş gelmedi

4 aralık ek tetkik belgesini teslim ettim hala bekliyorum
Muhtemelen yılsonu olduğu için bekletiliyor çoğu kişi ben hala sonuç için mail bekliyorum ama muhtemelen sizin mülakatınız bir iki hafta önceydi ama bekliyorsanız bu iyi bir şey olabilir çünkü eğitim aşamasına geçtiyseniz size direkt eğitimle ilgili mail geliyor olumsuz olsa gelirdi diye düşünüyorum

• Like
Tepkiler: Mr Royal
Çoğu kişiye 9 aralıkta olumsuz gelmiş olumsuz olsaydı gelirdi o tarihte diye düşünüyorum inşallah olumludur

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.