A
Aleynadnmez
HavaPersonel.Com
Fugo yolcu hizmetleri sınavına giren var mı bilgi verebilir mi sınav zorluk derecesi ile ilgili
cok kolaydi a2 gibiydi ingilizce sure de gayet yeterliydiFugo yolcu hizmetleri sınavına giren var mı bilgi verebilir mi sınav zorluk derecesi ile ilgili
Kariyerden mi başvurdunuz acabacok kolaydi a2 gibiydi ingilizce sure de gayet yeterliydi
Bu yıl mı girdiniz acabacok kolaydi a2 gibiydi ingilizce sure de gayet yeterliydi
Ne zaman girdiniz acabacok kolaydi a2 gibiydi ingilizce sure de gayet yeterliydi
evet oradan basvurmustum mülakata davet edildim sonuc bekliyorum şuan umarim olumlu olurKariyerden mi başvurdunuz acaba
Mülakat ve sınav aynı gün mü oldunuz ?evet oradan basvurmustum mülakata davet edildim sonuc bekliyorum şuan umarim olumlu olur
hayir ayni gun degil birkac gun sonraMülakat ve sınav aynı gün mü oldunuz ?
hayir ayni gun degil birkac gun sonr
hayir ayni gun degil birkac gun son
hayir ayni gun degil birkac gun sonralar
İstanbul için mi girdiniz fugonun sınavınahayir ayni gun degil birkac gun sonra
Sınav online mı oldu yoksa kendi yerlerinde yüzyüze mi yaptılar kaç soru vardı ?İstanbul için mi girdiniz fugonun sınavına
online degil yuzyuze oldu ingilizce ve genel yetenek vardi soru sayisi 30 du herhalde kolaydiSınav online mı oldu yoksa kendi yerlerinde yüzyüze mi yaptılar kaç soru vardı ?
Merhaba güncel maaş nedir fugonunonline degil yuzyuze oldu ingilizce ve genel yetenek vardi soru sayisi 30 du herhalde kolaydi