E
endi
HavaPersonel.Com
Cv gönderip dönüş alan oldu mu acaba?
Düzensiz bir yer hemde aşırı sanmayın 2-2-2 bir gün sabah bir gün öğlensin servise göre vardiyan değişiyorCv gönderip dönüş alan oldu mu acaba?
Fugo için mi konuşuyorsunuzDüzensiz bir yer hemde aşırı sanmayın 2-2-2 bir gün sabah bir gün öğlensin servise göre vardiyan değişiyor
EvetFugo için mi konuşuyorsunuz
Sen başvurmayı düşündün mü, ne kadardır İstanbul havalimanı için maaşlar?Kariyerden fugoya başvuran oldu mu yhm için ?
Fugo sanırım 20 bin veriyor. Net bilmiyorum.Sen başvurmayı düşündün mü, ne kadardır İstanbul havalimanı için maaşlar?
Ben de öyle bir şey duymuştum. Avrupa yakasında kiralar zaten 13 14kFugo sanırım 20 bin veriyor. Net bilmiyorum.
Eğer İstanbul'da aile evi gibi bir imkanınız yoksa tek başına yaşamak özellikle yeni havaalanı etrafında yaşamak oldukça masraflı. Yakınında sayıldığım için o civarları biliyorum. Bekar bir insansanız çevre muhitlerde bir sürü üniversite var üniversite öğrencileriyle falan ortak eve çıkmanız en mantıklısı gibi maddi açıdan.Ben de öyle bir şey duymuştum. Avrupa yakasında kiralar zaten 13 14k
maalesef aile evi imkanım yok maaşlar iç açıcı gözükmüyorEğer İstanbul'da aile evi gibi bir imkanınız yoksa tek başına yaşamak özellikle yeni havaalanı etrafında yaşamak oldukça masraflı. Yakınında sayıldığım için o civarları biliyorum. Bekar bir insansanız çevre muhitlerde bir sürü üniversite var üniversite öğrencileriyle falan ortak eve çıkmanız en mantıklısı gibi maddi açıdan.
Maaşın azlığı veya yüksekliği hakkında yorum yapmam doğru olmaz çünkü muadil firmalarda durumların ne olduğunu bilmiyorum ama inanın şuan İstanbul'da bekar ve aile evi imkanı olmayan insanların çoğu (üniversite arkadaşlarımdan mezun olup burada işe başlayanlarda aynı şekilde) böyle yaşıyor gerek iş yerlerinden arkadaşlarıyla gerekse çevre üniversiteden insanlarla evlere çıkarak kira maliyetini oldukça düşürüyorlar. İstanbul maalesef ki oldukça pahalı bir şehre dönüştü ortama ayak uydurmak gerek.maalesef aile evi imkanım yok maaşlar iç açıcı gözükmüyor
Fugoya yaklaşık 7-8 ay önce gitmiştim görüşmeye maaş hakkında bilgi vermiyorlar ama en az 15 vardır 20 olduğunu zannetmiyorumFugo sanırım 20 bin veriyor. Net bilmiyorum.
Ben 20 diyorsam 20 vardırFugoya yaklaşık 7-8 ay önce gitmiştim görüşmeye maaş hakkında bilgi vermiyorlar ama en az 15 vardır 20 olduğunu zannetmiyorum
Doğrudur ne diyimBen 20 diyorsam 20 vardır
Bende başvurdum ertesi gün görüntülediler cv mi aama aramadılar normal telefon numarasından dönüş sağlıyorlarkariyerden başvuru yaptım cv m incelendi ama bir geri dönüş olmadı neden acaba?