Pozisyon veya İlan Adı
Harekat Memuruluğu & Yolcu Hizmetleri Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
acaba kaç kişi alım yapacaklar arkadaşlar. sınavı geçsek dahi şans düşük gibi

Sınav aşırı kolaydı daha önce tgs için girmiştim. A2 ingilizce bilgisi ile geçilebilir. Bir kaç soru zordu kelime bilgisi açısından onun dışında aşırı kolay bir sınav. Genel yetenek sınavı da çok kolaydı bir kaç yüzdelik problemleri vardı. Onun dışında hepsi çok kolay. Başarılar dilerim.
Sınav aşırı kolaydı daha önce tgs için girmiştim. A2 ingilizce bilgisi ile geçilebilir. Bir kaç soru zordu kelime bilgisi açısından onun dışında aşırı kolay bir sınav. Genel yetenek sınavı da çok kolaydı bir kaç yüzdelik problemleri vardı. Onun dışında hepsi çok kolay. Başarılar dilerim.
sınav ne kadar sürdü ortalama

Arkadaşlar sınavdan çıkanlar bilgi verebilir mi 13’te gireceğim ben de çıkınca 16da girecekler için bilgilendirme yapacağım

• Like
Tepkiler: Kbrabulut

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.