Arkadaşlar Fugo hakkında herkesin çok bir bilgiye sahip olmadığını gördüm. Herkesin olduğu gibi benim de kafamda soru işaretleri var. Bildiklerimi bu başlık altına yazıp sizden de bildiğiniz şeyleri yazmanızı rica ediyorum. Fugo yeni sayılan küçük bir şirket genel olarak Rus Havayollarına hizmet veriyormuş. Sınav olarak kâğıt kalem üzerinde İngilizce ve genel yetenek sınavı yapılıyor başarılı olunması durumunda mülakata çağırılıyorsunuz. Antalya istasyonu için kadro imkanının hiç olmadığını söylediler. Servis güzergahı eleme sebebiymiş eğer uzak yerden gelecek olanlar varsa bunu göze alarak gelmeliler bence. Rusça bilmek artı bir durummuş. İngilizcede çok zorlamadıklarını söylediler. Tabi bunlar geçen yılın verileri belki bu yıl zorlarlar belli olmaz. Harekat biriminde kadın erkek farketmeksizin alım yapılıyormuş. Geçen yıllarda genel yetenek vr İngilizce sınavı sonucu akşamına belli olmuş. Çalışma ortamı çok iyiymiş zaten çalışanlar genel olarak genç oluyormuş yan hak olarak yemek kartı devam primi ve servis varmış. Sizde bildiklerinizi bu başlık altına yazarsanız çok memnun oluruz. Böyle bir süreçte birbirimizi bu konular hakkında bilgilendirmek yapabileceğimiz en iyi iyiliktir.