FREEBIRD Freebird Yüzyüze Mülakat Tarihi Alanlar

• Konbuyu başlatan BBYZ
  • Başlangıç tarihi
Mülakat tarihleriniz hangi gün

Dün giriş sağladım online mülakata henüz dönüş gelmedi siz ne zaman girdiniz ve mülakat tarihi aldınız

ya beni birkaç gündür bir numara arıyordu. ben de açmam tanımadığım numaraları. son integrity testini yapmıştım ve mail ile dönüş bekliyordum. bugün dedim bari mail atıyım son durum nedir diye. bana 'sizi birkaç gündür arıyoruz ancak ulaşamıyoruz, son yüz yüze mülakat tarihimiz yarın antalyada olacak bekleniyorsunuz' diye cevap vermişler. bi mail atmak çok mu zor yani o kadar arayacaklarına mail atsalardı plan yapabilmiştim ama yarına tak diye nasıl gideyim ışınlanayım mı antalyaya hazırlıksız şekilde. tadım kaçtı cidden.

Ya gerçekten mi şaka gibi online mülakata ne zaman girmiştiniz ve numaranın başı neydi beni de bugun bir kaç kişi aramış yabancı diye bende açmadım sizin yorumunuzdan sonra fark ettim bende bu saattte de bağlanmıyor maalesef

Ya gerçekten mi şaka gibi online mülakata ne zaman girmiştiniz ve numaranın başı neydi beni de bugun bir kaç kişi aramış yabancı diye bende açmadım sizin yorumunuzdan sonra fark ettim bende bu saattte de bağlanmıyor maalesef
ben online mülakat daveti de almadım integrity sınavından sonra direkt yüz yüze mülakata çağırmışlar saçma sapan bi durum eridi gitti onca süreç

Konuyu okuyanlar;