N
nur1234567
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Merhaba, yüz yüze görüşme için Antalya daveti alan oldu mu? Ek olarak FreeBird ile daha önce tecrübesi olan var mı?
pegasus muMerhaba, yüz yüze görüşme için Antalya daveti alan oldu mu? Ek olarak FreeBird ile daha önce tecrübesi olan var mı?
Freebirdpegasus mu
dönüşler başladı mı başvurmuştum benFreebird
Evet başladı ama henüz dönüş almayanlar da var neye göre ilerliyor bilmiyorumdönüşler başladı mı başvurmuştum ben
aaa bana gelmedi başvurum da hâlâ iletildi olarak gözüküyor pegasus da aynı şekildeEvet başladı ama henüz dönüş almayanlar da var neye göre ilerliyor bilmiyorum
cv mi yeterli gelmedi acabaBenimde böyle ama zaten pegasus daha başlamadı herkes de bu şekilde. Freebird başlamış antalyaya çağrılanlar bile mevcut![]()
ben pegasus’a defalarca başvuru yaptım hiçbirine dönüş alamadım şu an tek beklentim thySanmıyorum başvuru görüntülense tamam da İletildi diyor sadece. Pegasus dan devam![]()
siz hiç girdiniz mi pegasus mülakatınaÜzüldüm umarım yine aynı şekilde olmaz
ben de aynı şekilde thyden de henüz bir haber gelmedi hakkımızda hayırlısı olsunYok ilk defa başvurdum Bekliyorum. thy nin sürecindeyim
Girebildiniz mi acaba ne soruyorlarFreebird online mülakatta gelen sorular neydi girenler cavaplayabilir mi????
merhaba, online mülakat deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? genel olarak ingilizce mi yoksa türkçe mi ingilizce ne tarzda sorular soruluyor?merhaba bugün online mülakatım vardı ve görüşme sonunda yüz yüze mülakat için bir tarih vermediler. sonradan geri dönüş alan var mı?