Freebird Yüz Yüze Kurul Sonucu Alan

nur1234567

HavaPersonel.Com
Merhaba , Antalya kurulundan dönüş alan var mı ? Bir haftayı geçti olumlu ya da olumsuz bir dönüş olmadı ne zamana belli olur bilen var mi ?

hculuk

HavaPersonel.Com
Merhaba , Antalya kurulundan dönüş alan var mı ? Bir haftayı geçti olumlu ya da olumsuz bir dönüş olmadı ne zamana belli olur bilen var mi ?
Merhaba, Bilişsel ve Risk analizi testleri hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Bir de online ik ve yüz yüze kurul hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim. Online ik görüşmesinde ne tarz sorular geldi cv üzerinden mi ilerlendi?

Szen

HavaPersonel.Com
Merhaba kurul mülakatını Türkçe mi İngilizce mi gerçekleştiriyorlar

SkyMaive

HavaPersonel.Com
Bir hafta içerisinde sonuç belli olur dediler sanırım size de. Bana bu şekilde dendi ve evet bir hafta içinde geri dönüldü. Fakat sonuç bildirmediler. Referan.s göstermemi istediler 2 kişi, bunu belirten bi mail atıldı bana. Ondan beri dönüş bekliyorum.

nur1234567

HavaPersonel.Com
Bir hafta içerisinde sonuç belli olur dediler sanırım size de. Bana bu şekilde dendi ve evet bir hafta içinde geri dönüldü. Fakat sonuç bildirmediler. Referan.s göstermemi istediler 2 kişi, bunu belirten bi mail atıldı bana. Ondan beri dönüş bekliyorum.
Sizin adınıza sevindim umarım istediğiniz gibi olur. Bana hiçbir şekilde mail veya geri dönüş olmadı. Bir ay sonra sebebini sormak için mail attım değerlendirmeler devam ediyor gibi bir şey denildi açıkçası çokta umudum yok bugün nerdeyse 2 ay olmuş olacak.

Konuyu okuyanlar;