S
Szen
HavaPersonel.Com
Merhaba freebird online yüz yüze mülakat aşamasına gelen var mı geldiyse ne tarz sorular sordular nasıl geçti yanıtlar mısınjz
Merhaba, girdiniz mi?Evet ben de çok merak ediyorum yarın online mülakatım var çok fazla bilgi bulamadım neler sorulduğuna dair
Merhaba, girdiniz mi?
Nasıldı acaba?
Deneyimlerinizi paylaşır mısınız acaba?
Oldukça önemli
Bende yarın gireceğim çünkü
Girdiniz mi nasıl geçtiEvet ben de çok merak ediyorum yarın online mülakatım var çok fazla bilgi bulamadım neler sorulduğuna dair
Benim de yarın çok heyecanlıyım oldukça merak ediyorumMerhaba, girdiniz mi?
Nasıldı acaba?
Deneyimlerinizi paylaşır mısınız acaba?
Oldukça önemli
Bende yarın gireceğim çünkü
Mükemmell. Başarılarının devamını dilerim. Teşekkür ederimMerhaba ikinize de burdan cevap vereyim dedim. Benim çok güzel ve olumlu geçti inşallah sizin de istediğiniz gibi geçer. 2 kişilerdi çok kibarlardı sohbet havasında ilerledik. Ben çok gerilmiştim mülakat öncesi siz cidden gerilmeyin heyecanlanacak hiçbir şey yokmuş. Kendimi tanıtmamı istediler daha sonra cvimle alakalı sorular sordular. Mesela ben ingiliz dili edebiyatı mezunuyum bana bölümümden neden ilerlemediğimi sordular. Freebird’ü nerden öğrendiğimi sordular daha sonra da başka bi şehirde yaşadığım için Antalya’da yaşamak zor olmaz mı gibisinden konuştuk. Sonra ingilizceye geçtik nelere öfkelenirsin ve nasıl tepki verirsin diye sordu ve bitti bu kadardı çok hızlı geçti gerçekten. Sonra da çağırsak perşembe gelebilir misin diye sordular ben de kabul ettim perşembe görüşmeye gideceğim
Başka sMerhaba ikinize de burdan cevap vereyim dedim. Benim çok güzel ve olumlu geçti inşallah sizin de istediğiniz gibi geçer. 2 kişilerdi çok kibarlardı sohbet havasında ilerledik. Ben çok gerilmiştim mülakat öncesi siz cidden gerilmeyin heyecanlanacak hiçbir şey yokmuş. Kendimi tanıtmamı istediler daha sonra cvimle alakalı sorular sordular. Mesela ben ingiliz dili edebiyatı mezunuyum bana bölümümden neden ilerlemediğimi sordular. Freebird’ü nerden öğrendiğimi sordular daha sonra da başka bi şehirde yaşadığım için Antalya’da yaşamak zor olmaz mı gibisinden konuştuk. Sonra ingilizceye geçtik nelere öfkelenirsin ve nasıl tepki verirsin diye sordu ve bitti bu kadardı çok hızlı geçti gerçekten. Sonra da çağırsak perşembe gelebilir misin diye sordular ben de kabul ettim perşembe görüşmeye gideceğim
çok teşekkür ederimm. Sana da bol şanslar umarım güzel geçer<3 sormak istediğin başka bi şey varsa sorabilirsinMükemmell. Başarılarının devamını dilerim. Teşekkür ederim
Valla çok stresliyim stresimi kontrol edemem ve ingilizce konuşamam diye korkuyorumBaşka s
çok teşekkür ederimm. Sana da bol şanslar umarım güzel geçer<3 sormak istediğin başka bi şey varsa sorabilirsin
Hahahhah seni çok iyi anlıyorum cidden ama o kamera açıldığı an stres uçup gidiyor normal bi sohbet içinde gibi düşün kendiniii ve gülümsemeyi unutmaa insan gerginken çok ciddi oluyo zaten ingilizce sorulara gelene kadar türkçe sohbette çok rahatlamış oluyosun bi de bence vereceğin ingilizce cevabı çok uzun ve karışık seçmemeni öneririm insan cümlede kayboluyo bi süre sonraValla çok stresliyim stresimi kontrol edemem ve ingilizce konuşamam diye korkuyorum
hadi bakalım inşallah ben de buraya yarın güzel bir haberle gelirimHahahhah seni çok iyi anlıyorum cidden ama o kamera açıldığı an stres uçup gidiyor normal bi sohbet içinde gibi düşün kendiniii ve gülümsemeyi unutmaa insan gerginken çok ciddi oluyo zaten ingilizce sorulara gelene kadar türkçe sohbette çok rahatlamış oluyosun bi de bence vereceğin ingilizce cevabı çok uzun ve karışık seçmemeni öneririm insan cümlede kayboluyo bi süre sonra
ay çok teşekkür ederim,size yalnızca bir soru sordular herhalde. ingilizceMerhaba ikinize de burdan cevap vereyim dedim. Benim çok güzel ve olumlu geçti inşallah sizin de istediğiniz gibi geçer. 2 kişilerdi çok kibarlardı sohbet havasında ilerledik. Ben çok gerilmiştim mülakat öncesi siz cidden gerilmeyin heyecanlanacak hiçbir şey yokmuş. Kendimi tanıtmamı istediler daha sonra cvimle alakalı sorular sordular. Mesela ben ingiliz dili edebiyatı mezunuyum bana bölümümden neden ilerlemediğimi sordular. Freebird’ü nerden öğrendiğimi sordular daha sonra da başka bi şehirde yaşadığım için Antalya’da yaşamak zor olmaz mı gibisinden konuştuk. Sonra ingilizceye geçtik nelere öfkelenirsin ve nasıl tepki verirsin diye sordu ve bitti bu kadardı çok hızlı geçti gerçekten. Sonra da çağırsak perşembe gelebilir misin diye sordular ben de kabul ettim perşembe görüşmeye gideceğim
Rica ederimm. 2 soru aslında ne öfkelendirir ve öfkelendiğinde nasıl tepki verirsin naparsın dedi verdiğim cevaptan örnek göstererek. Ben ing dili edebiyatı mezunu olduğum için ve yurtdışında öğretmenlik tecrübem var belki onun için çok üstüne düşmemiş olabilirler zaten bildiğimi varsayıp.bölümümden ilerlemediğimi sorduklarında da daha aktif olabileceğim seyahat edebileceğim hareketli bi iş istediğim için dedim. Darısı başına umarım güzel geçer senin de bilgilendir bizi bol şansssay çok teşekkür ederim,size yalnızca bir soru sordular herhalde. ingilizce
darısı başıma çok teşekkür ederim,gözünüz aydın..
bölümünüzden neden ilerlemediğinizi sorfuklarında ne demiştiniz?
teşekkürler şimdidenn..
Kısa cümleler kursak yeterli olur mu yoksa örnekleri çoğaltmalı mı?Rica ederimm. 2 soru aslında ne öfkelendirir ve öfkelendiğinde nasıl tepki verirsin naparsın dedi verdiğim cevaptan örnek göstererek. Ben ing dili edebiyatı mezunu olduğum için ve yurtdışında öğretmenlik tecrübem var belki onun için çok üstüne düşmemiş olabilirler zaten bildiğimi varsayıp.bölümümden ilerlemediğimi sorduklarında da daha aktif olabileceğim seyahat edebileceğim hareketli bi iş istediğim için dedim. Darısı başına umarım güzel geçer senin de bilgilendir bizi bol şansss
Bana kalırsa kısa yeterli olur diye düşünüyorum söylediğiniz şeylerden ziyade kendinizi nasıl ifade ediyosunuz, soruyu anlayabiliyo musunuz ona bakıyorlar bence. Seviyenizi bilmiyorum ama ingilizce ilk iki testi geçtiğinize göre bu çok çok daha rahat geçer emin olunKısa cümleler kursak yeterli olur mu yoksa örnekleri çoğaltmalı mı?
Çoook teşekkür ederim.Bana kalırsa kısa yeterli olur diye düşünüyorum söylediğiniz şeylerden ziyade kendinizi nasıl ifade ediyosunuz, soruyu anlayabiliyo musunuz ona bakıyorlar bence. Seviyenizi bilmiyorum ama ingilizce ilk iki testi geçtiğinize göre bu çok çok daha rahat geçer emin olun
Yani çok ileri düzeyde bir İngilizcem olduğunu düşünmüyorum ama kendimi düzgünce ifade edebileceğim kadar iyi. Hani o anın stresi ile karıştırabilir miyim belki diye sordum. Kısa cevaplar verirsem belki bunun İngilizce kötü derler mi ki acaba diye düşündümBana kalırsa kısa yeterli olur diye düşünüyorum söylediğiniz şeylerden ziyade kendinizi nasıl ifade ediyosunuz, soruyu anlayabiliyo musunuz ona bakıyorlar bence. Seviyenizi bilmiyorum ama ingilizce ilk iki testi geçtiğinize göre bu çok çok daha rahat geçer emin olun
Çoook teşekkür ederim.
Bende yarın çıktıktan sonra deneyimimi paylaşırım sizlerle.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Kurul sonrası da tecrüblerinizi yazabilir misiniz acaba?
Paylaşırım tabi kii bol şans tekrardan merakla bekliyoruzzzzÇoook teşekkür ederim.
Bende yarın çıktıktan sonra deneyimimi paylaşırım sizlerle.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Kurul sonrası da tecrüblerinizi yazabilir misiniz acaba?
Düzgünce ifade edebiliyosan bence hiç bi sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum ya ben de çok uzun şeyler söylemedim iki üç cümleyle bitirdim. Karıştırmaktansa heyecanın da etkisiyle,kısa ama öz bi cevabı tercih et bence baktın çok stresliysen tabi bu benim görüşümm kendini kasma rahat ol yeterYani çok ileri düzeyde bir İngilizcem olduğunu düşünmüyorum ama kendimi düzgünce ifade edebileceğim kadar iyi. Hani o anın stresi ile karıştırabilir miyim belki diye sordum. Kısa cevaplar verirsem belki bunun İngilizce kötü derler mi ki acaba diye düşündüm
Anladım canım çok teşekkür ederimDüzgünce ifade edebiliyosan bence hiç bi sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum ya ben de çok uzun şeyler söylemedim iki üç cümleyle bitirdim. Karıştırmaktansa heyecanın da etkisiyle,kısa ama öz bi cevabı tercih et bence baktın çok stresliysen tabi bu benim görüşümm kendini kasma rahat ol yeter