Mncetin

Üye
26 Şub 2025
23
3
0
Merhaba arkadaşlar , freebird online mülakat aşamasına geldim , bu sene içerisinde online mülakata girmiş aday arkadaşlarımız varsa nasıl geçtiği hakkında bilgilendirme yapabilir mi ? Türkçe mi gidiyor ingilizce mi ya da ingilizce neler soruluyor , genel konuşma nasıl ilerliyor gibi , bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.Hepimize bol şans.

Merhaba arkadaşlar , freebird online mülakat aşamasına geldim , bu sene içerisinde online mülakata girmiş aday arkadaşlarımız varsa nasıl geçtiği hakkında bilgilendirme yapabilir mi ? Türkçe mi gidiyor ingilizce mi ya da ingilizce neler soruluyor , genel konuşma nasıl ilerliyor gibi , bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.Hepimize bol şans.

Mülakat tamamen sohbet havasında geçiyor ve yaklaşık 15 dakika sürüyor. Öncelikle kendinizi Türkçe olarak tanıtmanız isteniyor, ardından hobilerinizden bahsetmeniz istenebilir. Hobilerinizle ilgili İngilizce sorular da gelebiliyor.

Daha sonra, önceki iş deneyiminiz hakkında sorular soruluyor ve uçakta karşılaşabileceğiniz çeşitli durumlar karşısında nasıl tepki vereceğiniz sorulabiliyor. Ayrıca, neden hostes olmak istediğinize dair sorular da yöneltiliyor. Sorulardan ziyade daha çok akıcılığınızı ve konuşup konuşamadığınızı anlamaya odaklanıyorlar.

Ben yinede bütün sorulara ingilizce hazırlanayım o kadar ingilizce aşamayı geçtikten sonra belki biraz salaş geçer diye düşünüyordum ama galiba yine karşılaşıyoruz😁, peki yüz yüze mülakatın farkı ne o zaman bilginiz var mıdır?

Ben yinede bütün sorulara ingilizce hazırlanayım o kadar ingilizce aşamayı geçtikten sonra belki biraz salaş geçer diye düşünüyordum ama galiba yine karşılaşıyoruz😁, peki yüz yüze mülakatın farkı ne o zaman bilginiz var mıdır?
Farkı yok, oline'ın aynısı belki daha stresli bir ortamda nasıl davranacağınızı gözlemlemek istiyorlardır.

• Like
Tepkiler: Mncetin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.