Freebird Mail

• Konbuyu başlatan tuğbakgn
  • Başlangıç tarihi
T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
arkadaşlar merhaba, freebird’e kendi sitesi üzerinden başvurdum sonrasında bir mail geldi profilim ve bilgilerimi istedikleri hakkında fakat ben bu profili nereden oluşturacağım bilmiyorum bilgisi olan var mı

N

nerd49

HavaPersonel.Com
Gelen maildeki Start butonuna tıkladığınızda profil oluşturma sayfasına gidebilirsiniz.

N

nerd49

HavaPersonel.Com
Ben İngilizce CV yükledim.

M

minimo

HavaPersonel.Com
merhaba bende start butonu yok , açılan sayfanın linkini buraya bırakabilir misiniz?

N

nerd49

HavaPersonel.Com
merhaba bende start butonu yok , açılan sayfanın linkini buraya bırakabilir misiniz?
Her kişiye gönderilen link aynı değil. Eğer mailde bir problem var ve link görünmüyorsa insan kaynaklarına bir sorun isterseniz.

M

minimo

HavaPersonel.Com
teşekkür ederim

H

hculuk

HavaPersonel.Com
Gelen maildeki Start butonuna tıkladığınızda profil oluşturma sayfasına gidebilirsiniz.
Merhaba ben de başvuru yaptım adım adım yapılacaklar için mail atılmış ama profil oluşturma için start butonu yok. Siz nasıl hallettiniz? Başka bir adım mı var acaba göremediğim

N

nerd49

HavaPersonel.Com
Merhaba ben de başvuru yaptım adım adım yapılacaklar için mail atılmış ama profil oluşturma için start butonu yok. Siz nasıl hallettiniz? Başka bir adım mı var acaba göremediğim
O mailde olmaz. Önce önce KVKK aşaması var. Aşamaların yazıldığı mailden sonra geliyor. KVKK (mail İngilizce olduğu için GDPR olarak da geçer) onayı maili gelecek. Onay verdikten sonra profil oluşturma maili geliyor.

H

hculuk

HavaPersonel.Com
O mailde olmaz. Önce önce KVKK aşaması var. Aşamaların yazıldığı mailden sonra geliyor. KVKK (mail İngilizce olduğu için GDPR olarak da geçer) onayı maili gelecek. Onay verdikten sonra profil oluşturma maili geliyor.
çok teşekkür ederim.

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
daha önde bu şirketin online sınavına giren var mı peki

B

Baran1121

HavaPersonel.Com
Banada 2 gün önce başvurmama rağmen onay maili gelmedi profil oluşturmak için yani normal mi sizce

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
Banada 2 gün önce başvurmama rağmen onay maili gelmedi profil oluşturmak için yani normal mi sizce
bana 5 dakika sonra gelmişti zamanla atarlar biraz daha bekleyin isterseniz gelmezse ikyla görüşürsünüz

B

Baran1121

HavaPersonel.Com
Genelde herkese aynı gün geliyorsa Gelmedigi için mail atmak mı gerekir ozaman ik ya

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
Genelde herkese aynı gün geliyorsa Gelmedigi için mail atmak mı gerekir ozaman ik ya
evet öyle yapın ya da ilk liste gibi bir mail geliyor ya orada yardımcı olabilecekleri konular yazıyor oraya bakabilirsiniz

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
arkadaşlar sınav maili gelmiş size de geldi mi
Her kişiye gönderilen link aynı değil. Eğer mailde bir problem var ve link görünmüyorsa insan kaynaklarına bir sorun isterseniz.

H

hushas67

HavaPersonel.Com
İlana nereden başvurdunuz acaba ? Kariyer.netten başvurmuştum ben ama sadece başvuru iletilmiş özgeçmiş görüntülenmemiş bile farklı bir yerden mi başvurmak gerekiyordu? Ayrıca sadece kadın kabin memuru alımı yapıyorlar ?

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
İlana nereden başvurdunuz acaba ? Kariyer.netten başvurmuştum ben ama sadece başvuru iletilmiş özgeçmiş görüntülenmemiş bile farklı bir yerden mi başvurmak gerekiyordu? Ayrıca sadece kadın kabin memuru alımı yapıyorlar ?
kendi sitesinden başvurdum, freebird kabin memuru alımı diye aratırsanız karşınıza çıkar zaten site adım adım onlar size mail atıyorlar

B

Baran1121

HavaPersonel.Com
Kariyerden başvurdum Web sitesinden başvurdum ama halen bir mail gelmedi Sizce ne yapmalıyım

Konuyu okuyanlar;