admin

Yönetici
Admin
31 Tem 2023
3,046
3,173
560
Freebird kabin memurları için aday eleme sürecinde videolu 5 sorudan oluşan bir sınav iletiyor. Bu sınavda sorulan sorular;

Kendinizi tanıtın
Yetenekleriniz nelerdir
Daha önce çalışma tecrübeniz oldu mu
İki farklı kültürden insanlarla nasıl iletişim kurarsınız
Farklı milletlerden yolcular ile anlaşmak/onları anlamak için neler yaparsınız?
Neden kabin memuru olmak istiyorsunuz ?
Gelecekte kendinizi hangi pozisyonda görüyorsunuz ?

Yukarıdaki sorulardan bir veya birkaçı ile karşılaşmanız muhtemeldir. Sınav esnasında düşünmek için vaktiniz oluyor.

• Like
Tepkiler: znurr00
Videolu sınav sonrası olumlu veya olumsuz bir yanıt geliyor mu? Geliyorsa ne kadar süre sonra?

Videolu sınav sonrası olumlu veya olumsuz bir yanıt geliyor mu? Geliyorsa ne kadar süre sonra?
Ben bugün olumsuz cevap aldım sadece videolu 5 tane ingilizce soru cevaplamıştım. Bana ingilizce test falan gönderilmemişti online 5 soruyu olumlu geçince mi gönderiliyor?

Ben bugün olumsuz cevap aldım sadece videolu 5 tane ingilizce soru cevaplamıştım. Bana ingilizce test falan gönderilmemişti online 5 soruyu olumlu geçince mi gönderiliyor?
oncelikle olumsuz olduguna uzuldugumu soylemek isterim. umarım her sey gonlunuzce olur. goruntuleme ya da mail alamiyorum. sizce ne yapmaliyim goruntuleme almak icin oneriniz var mi?

• Like
Tepkiler: Ambrosia
oncelikle olumsuz olduguna uzuldugumu soylemek isterim. umarım her sey gonlunuzce olur. goruntuleme ya da mail alamiyorum. sizce ne yapmaliyim goruntuleme almak icin oneriniz var mi?
Linkedinden de başvurun ben kariyerden başvurmuştum profilime bakmışlardı. Linkedinden başvurunca hemen mail kutusuna mail gönderiyolar

• Like
Tepkiler: smncr
Freebird kabin memurları için aday eleme sürecinde videolu 5 sorudan oluşan bir sınav iletiyor. Bu sınavda sorulan sorular;

Kendinizi tanıtın
Yetenekleriniz nelerdir
Daha önce çalışma tecrübeniz oldu mu
İki farklı kültürden insanlarla nasıl iletişim kurarsınız
Farklı milletlerden yolcular ile anlaşmak/onları anlamak için neler yaparsınız?
Neden kabin memuru olmak istiyorsunuz ?
Gelecekte kendinizi hangi pozisyonda görüyorsunuz ?

Yukarıdaki sorulardan bir veya birkaçı ile karşılaşmanız muhtemeldir. Sınav esnasında düşünmek için vaktiniz oluyor.
Merhabalar banada dün bir kaç kendini tanıtma sorusundan sonra ingilizce online sınav için mail attılar.Sadece 5 sorudan oluşan görüntülü bir sistem mi var yoksa test de soruyorlar mı.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.