Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu İlanı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

acandk14

Üye
6 Nis 2026
7
0
0
Meslek
Kabin
Sevgili tecrübeli ve tecrübesi arkadaşlar ve değerli aday arkadaşlarım sizlere güzel günler/akşamlar dilerim.

2026 Ocakta ilk başvurumu yaptığım süreçte geçtiğimiz günlerde online interview sürecimi tamamladım.

Siz değerli arkadaşlarıma bazı sorularım olacaktı.
  • Başvurunuz ve görüşmeniz sonrası ortalama dönüş ne kadar sürede olmuştu?
  • Onay bildirimleri mail yoluyla mı oluyor?
  • İstenen belgeler genel belgeler mi oluyor yoksa medikal testler de var mı?
  • Eğitim süreci nasıl oluyor konaklama vb süreçler nasıl oluyor?
  • Bunlar dışında sizlerin de eklemek istedikleri var mı?
Değerli vaktinizi ayırdığınız ve yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.

Sağlıkla kalın ve başarılar dilerim.

Sevgili tecrübeli ve tecrübesi arkadaşlar ve değerli aday arkadaşlarım sizlere güzel günler/akşamlar dilerim.

2026 Ocakta ilk başvurumu yaptığım süreçte geçtiğimiz günlerde online interview sürecimi tamamladım.

Siz değerli arkadaşlarıma bazı sorularım olacaktı.
  • Başvurunuz ve görüşmeniz sonrası ortalama dönüş ne kadar sürede olmuştu?
  • Onay bildirimleri mail yoluyla mı oluyor?
  • İstenen belgeler genel belgeler mi oluyor yoksa medikal testler de var mı?
  • Eğitim süreci nasıl oluyor konaklama vb süreçler nasıl oluyor?
  • Bunlar dışında sizlerin de eklemek istedikleri var mı?
Değerli vaktinizi ayırdığınız ve yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.

Sağlıkla kalın ve başarılar dilerim.
Merhaba bana 27 mart tarihinde kvkk cv tamamlama gibi linkler gönderilmişti o aşamadan kaç gün sonra size diğer aşamalar için link vs gönderildi?

Merhabalar bana 12 gün sonra linker geldi linklerden 15 gün sonra online interview offer geldi şimdi haber bekliyorum

Benim güzel geçti aslında akıcı konuştuğumu düşünüyorum ingilizce güzel cevap verdim karşıdan da sakin güzel cevaplar aldığıma inanıyorum ama klasik İK süreçleri tabi belli olmuyor. Ama süreci çok uzattıklarını düşünmekteyim uluslararası hava yollarından daha hızlı dönüş alan arkadaşlarım mevcut

Benim güzel geçti aslında akıcı konuştuğumu düşünüyorum ingilizce güzel cevap verdim karşıdan da sakin güzel cevaplar aldığıma inanıyorum ama klasik İK süreçleri tabi belli olmuyor. Ama süreci çok uzattıklarını düşünmekteyim uluslararası hava yollarından daha hızlı dönüş alan arkadaşlarım mevcut
ben de guzel gectigini dusunuyorum sahsen ama belli olmuyor gercekten

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.