F
flyingaircraft
HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar freebird e-nabız kontrolü yapıyor mu yoksa shgm onaylı hastaneden aldığımız uçuşa elverişli raporu yeterli oluyor mu ?
size davet geldi miMerhaba arkadaşlar freebird e-nabız kontrolü yapıyor mu yoksa shgm onaylı hastaneden aldığımız uçuşa elverişli raporu yeterli oluyor mu ?
English Practical Language Assessment göndermişlersize davet geldi mi
mail üzerinden mi bana henüz dönüş yapılmadı yaEnglish Practical Language Assessment göndermişler
mail mi geldi yoksa sms mi bende hala başvuru iletildi gözüküyorEnglish Practical Language Assessment göndermişler
Mail üzerinden,siz nerden başvuru yaptınızmail mi geldi yoksa sms mi bende hala başvuru iletildi gözüküyor
kariyer netten başvuru yaptım siz?Mail üzerinden,siz nerden başvuru yaptınız
Ben kariyer neti sildim 2,3 hafta önce bence bi işe yaramıyor,ben Google freebird basvuru yazdım,açık pozisyonlardan kabin memuru basvurusunu buldum ordan başvurdum,öncelikle isim soyisim mail adresi vs.o şekilde başvurdum sonra mail geldi cvmi bilgilerimi falan yükledim bu şekilde sırayla mail gele gele ilerliyorkariyer netten başvuru yaptım siz?
aa anladım ben de öyle yapayım evet dediğiniz gibi kariyer net tamamen bitmiş artık hiçbir başvuru iletilmiyor bile bence teşekkür ederimBen kariyer neti sildim 2,3 hafta önce bence bi işe yaramıyor,ben Google freebird basvuru yazdım,açık pozisyonlardan kabin memuru basvurusunu buldum ordan başvurdum,öncelikle isim soyisim mail adresi vs.o şekilde başvurdum sonra mail geldi cvmi bilgilerimi falan yükledim bu şekilde sırayla mail gele gele ilerliyor
live peoplise diye bir site değil miaa anladım ben de öyle yapayım evet dediğiniz gibi kariyer net tamamen bitmiş artık hiçbir başvuru iletilmiyor bile bence teşekkür ederim
son bir şey daha soracağım mail geldi profilimi oluşturmam isteniyor onu nereden yapacağım bilginiz var mıBen kariyer neti sildim 2,3 hafta önce bence bi işe yaramıyor,ben Google freebird basvuru yazdım,açık pozisyonlardan kabin memuru basvurusunu buldum ordan başvurdum,öncelikle isim soyisim mail adresi vs.o şekilde başvurdum sonra mail geldi cvmi bilgilerimi falan yükledim bu şekilde sırayla mail gele gele ilerliyor
Profil oluşturma maili geliyor oradan yapılıyor bende ilk bilememistim nereden olacak diye sonra mail geldi ordan yaptımson bir şey daha soracağım mail geldi profilimi oluşturmam isteniyor onu nereden yapacağım bilginiz var mı
teşekkür ederimmProfil oluşturma maili geliyor oradan yapılıyor bende ilk bilememistim nereden olacak diye sonra mail geldi ordan yaptım
size ne kadar süre sonra geldiProfil oluşturma maili geliyor oradan yapılıyor bende ilk bilememistim nereden olacak diye sonra mail geldi ordan yaptım
Doğrusu dikkat etmedim,freebirds başvuru yazın google 'a veya ne kullaniyorsaniz,oradan çıkar zaten, freebirdün kendi sitesi olduğuna dikkat edinlive peoplise diye bir site değil mi
Sayın @admin bi bilgin var mı acaba ?Merhaba arkadaşlar freebird e-nabız kontrolü yapıyor mu yoksa shgm onaylı hastaneden aldığımız uçuşa elverişli raporu yeterli oluyor mu ?
Göz ucuyla bakılıyor bazen bakmıuorlar detaylı bir kontrol yapılmıyor diye bilgi vermişti bir arkadaş.Sayın @admin bi bilgin var mı acaba ?
Çok teşekkürlerGöz ucuyla bakılıyor bazen bakmıuorlar detaylı bir kontrol yapılmıyor diye bilgi vermişti bir arkadaş.
Gelir yavaş yavaş merak etmeyinKariyerden başvurmuştum geri dönüş olmayınca kendi sitesinden başvurdum ardından mail geldi süreci anlatan. Ama profil oluşturmak için cv vs bir mail gelmedi daha ne yapmak lazım bilgisi olan var mı rica etsem