Freebird E-Nabız Kontrolü Yapıyor Mu ?

• Konbuyu başlatan flyingaircraft
  • Başlangıç tarihi
F

flyingaircraft

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar freebird e-nabız kontrolü yapıyor mu yoksa shgm onaylı hastaneden aldığımız uçuşa elverişli raporu yeterli oluyor mu ?

F

flyingaircraft

HavaPersonel.Com
kariyer netten başvuru yaptım siz?
Ben kariyer neti sildim 2,3 hafta önce bence bi işe yaramıyor,ben Google freebird basvuru yazdım,açık pozisyonlardan kabin memuru basvurusunu buldum ordan başvurdum,öncelikle isim soyisim mail adresi vs.o şekilde başvurdum sonra mail geldi cvmi bilgilerimi falan yükledim bu şekilde sırayla mail gele gele ilerliyor

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
Ben kariyer neti sildim 2,3 hafta önce bence bi işe yaramıyor,ben Google freebird basvuru yazdım,açık pozisyonlardan kabin memuru basvurusunu buldum ordan başvurdum,öncelikle isim soyisim mail adresi vs.o şekilde başvurdum sonra mail geldi cvmi bilgilerimi falan yükledim bu şekilde sırayla mail gele gele ilerliyor
aa anladım ben de öyle yapayım evet dediğiniz gibi kariyer net tamamen bitmiş artık hiçbir başvuru iletilmiyor bile bence teşekkür ederim

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
son bir şey daha soracağım mail geldi profilimi oluşturmam isteniyor onu nereden yapacağım bilginiz var mı

F

flyingaircraft

HavaPersonel.Com
son bir şey daha soracağım mail geldi profilimi oluşturmam isteniyor onu nereden yapacağım bilginiz var mı
Profil oluşturma maili geliyor oradan yapılıyor bende ilk bilememistim nereden olacak diye sonra mail geldi ordan yaptım :)

F

flyingaircraft

HavaPersonel.Com
live peoplise diye bir site değil mi
Doğrusu dikkat etmedim,freebirds başvuru yazın google 'a veya ne kullaniyorsaniz,oradan çıkar zaten, freebirdün kendi sitesi olduğuna dikkat edin

B

Baran1121

HavaPersonel.Com
Kariyerden başvurmuştum geri dönüş olmayınca kendi sitesinden başvurdum ardından mail geldi süreci anlatan. Ama profil oluşturmak için cv vs bir mail gelmedi daha ne yapmak lazım bilgisi olan var mı rica etsem

F

flyingaircraft

HavaPersonel.Com
Kariyerden başvurmuştum geri dönüş olmayınca kendi sitesinden başvurdum ardından mail geldi süreci anlatan. Ama profil oluşturmak için cv vs bir mail gelmedi daha ne yapmak lazım bilgisi olan var mı rica etsem
Gelir yavaş yavaş merak etmeyin

Konuyu okuyanlar;