H
havaliii
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Merhabalar bu havayolu ile ilgili kabin memuru için maaşı bilen var mı? İyi bir şirket mi açıkçası pek bir bilgim yok çalışmak için iyi midir
İyi olup olmadığı bence kişiden kişiye değişir ben Antalya'da olduğu için sıcak bakıyorum bu havayoluna.Genelde kadın alımı yapıyorlar ve hiç erkek kabin memuru yokmuş.Maaşı hakkında bir fikrim yok maalesef ama ortalama maaş veriler diye düşünüyorum ayrıca servisi var diye de biliyorum.Merhabalar bu havayolu ile ilgili kabin memuru için maaşı bilen var mı? İyi bir şirket mi açıkçası pek bir bilgim yok çalışmak için iyi midir
Başarılar dilerim öncekikle kişilik envanteri ne zaman geldi ing sınavdan sonra?Merhaba, testlerde ilerledim şuan kişilik envanteri testi var bunun hakkında bilgisi olan var mı ne oluyor nasıl oluyor,birde bundan sonra kaç test kalmış oluyor elenme olasılığım yüzde kaç bilgisi olan varsa çok sevnirim
Bi kaç tane var zaten art arda geliyor elenme yüzdesini bilmiyorum fakat elenenler varMerhaba, testlerde ilerledim şuan kişilik envanteri testi var bunun hakkında bilgisi olan var mı ne oluyor nasıl oluyor,birde bundan sonra kaç test kalmış oluyor elenme olasılığım yüzde kaç bilgisi olan varsa çok sevnirim
Teşekkür ederim ilginiz için,son testi de bitirdim öğlen şimdi mülakat için beklemedeyim önümüzdeki hafta dönerler diye düşünüyorumBaşarılar dilerim öncekikle kişilik envanteri ne zaman geldi ing sınavdan sonra?
Rica ederim, bende 20 dk önce videolu ingilizce sınava girdim. Yani bu sınavın sonucu hemen mi geliyor yoksa bir kaç gün içinde mi ? Yani kişilk envanteri hemen mi geliyor yoksa bekliyor muyuz olumlu iseTeşekkür ederim ilginiz için,son testi de bitirdim öğlen şimdi mülakat için beklemedeyim önümüzdeki hafta dönerler diye düşünüyorum
Bana 4 5 saat içerisinde gelmiş mail,zaten disc envanter sınavları ya aynı gün içinde ya bir sonraki gün hemen geliyorRica ederim, bende 20 dk önce videolu ingilizce sınava girdim. Yani bu sınavın sonucu hemen mi geliyor yoksa bir kaç gün içinde mi ? Yani kişilk envanteri hemen mi geliyor yoksa bekliyor muyuz olumlu ise
Umarım hepimizin gönlüne göre olur çok teşekkür ederim merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz hepimiz sorarak öğreniyoruzSüper sevindim umarım olumlu olur,
Sizin içinde bizim içinde)
Günaydın, bu sınavların işleyişini hala anlayamadımUmarım hepimizin gönlüne göre olur çok teşekkür ederim merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz hepimiz sorarak öğreniyoruz![]()
Sınavları geçtikçe bir diğer aşamalar mail olarak gönderiliyor. İngilizce sınavında sonra envanter testleri gelicek.Günaydın, bu sınavların işleyişini hala anlayamadımgece English Test göndermişler.
Kişilik envanteri dediğimiz şey hangi aşamada geliyor. Geçmiş mi oluyorum videolu cevaplamadan yoksa randomly mı?gönderiyorlar peşi sıra. Ben anlayamadım:/
Günaydınlar,Videolu ingilizce soru cevaptan sonra 80 soruluk ingilizce testi geliyor bir iki gün içerisinde geliyor zaten daha sonra disc dediğimiz karakter tespiti için olan 4 adet sınav geliyor birer gün arayla, zaten bütün aşamalar ilk gün gelen mailde yer alıyor olumsuz olsa dahi mail geliyor,umarım anlatabilmişimdirGünaydın, bu sınavların işleyişini hala anlayamadımgece English Test göndermişler.
Kişilik envanteri dediğimiz şey hangi aşamada geliyor. Geçmiş mi oluyorum videolu cevaplamadan yoksa randomly mı?gönderiyorlar peşi sıra. Ben anlayamadım:/
Teşekkür ederim anladım şimdi.Günaydınlar,Videolu ingilizce soru cevaptan sonra 80 soruluk ingilizce testi geliyor bir iki gün içerisinde geliyor zaten daha sonra disc dediğimiz karakter tespiti için olan 4 adet sınav geliyor birer gün arayla, zaten bütün aşamalar ilk gün gelen mailde yer alıyor olumsuz olsa dahi mail geliyor,umarım anlatabilmişimdir![]()
teşekkürler cevap içinSınavları geçtikçe bir diğer aşamalar mail olarak gönderiliyor. İngilizce sınavında sonra envanter testleri gelicek.
Olumsuz olduğunda da mail gönderilmesi güzel bence arafta kalınmazTeşekkür ederim anladım şimdi.
Ama olumsuz olması durumunda neden geliyor ki? Olumsuzsa ben devam etmek istemem:/
Bir de freebird hakkında pek bir şey bilmiyorum ben sizin bildiklerin var mı?
Mesela sadece charter mı yoksa tarifeli seferleri var mı?
Servis var mı alana? Ya da Base maaş sınırı vs.
Nette pek bilgi yok ben görebildiğim kadar
Belki birilerinin tanıdığı,bildiği ya da yakını vardır.
teşekkürler cevap için![]()
Açıkçası olumsuz olması durumunda mail gelmesi tamamen saçma ama siz net bilgiye sahipseniz şaşırdım bu şekilde ilerlenmesine.Yani garip değil mi ben neden sonucumu öğrenemeyim ki :/ ama böylede olabiliyormuş onu görüyoruz.Olumsuz olduğunda da mail gönderilmesi güzel bence arafta kalınmazbende araştırdığım kadarını anlatayım, ben sadece charter olduğunu biliyorum tarifeyle alakalı bir bilgi bulamadım maalesef, servis olduğunu admin söylemişti ama nereye kadardır o da soru işareti, maaş içinde başlangıç 900 Euro olduğunu söylemişti bir kaç kişi. Benimde şuana kadar topladığım bilgiler bu şekilde daha fazla şey öğrenebilirsem yazarım aynı şekilde siz de yazın lütfen çünkü dediğiniz gibi sadece oradan buradan olan bilgileri biliyoruz ve fazlasıyla meraklıyız bu konuda
![]()
Açıkçası bende sonuçlarını görmek isterdim ama bir kaç havayolu da yine olumsuz mail atıyor bildiğim kadarıyla, yine de hiç cevap verilmemesinden iyidir herhaldeAçıkçası olumsuz olması durumunda mail gelmesi tamamen saçma ama siz net bilgiye sahipseniz şaşırdım bu şekilde ilerlenmesine.Yani garip değil mi ben neden sonucumu öğrenemeyim ki :/ ama böylede olabiliyormuş onu görüyoruz.
Sizin bahsettiğiniz maaş servis uçuş hakkındakileri bende görmüştümbase maaş €900 ise gayet iyi
Teşekkürler cevap için
Dün öğleden sonra video mülakata girdim,Açıkçası bende sonuçlarını görmek isterdim ama bir kaç havayolu da yine olumsuz mail atıyor bildiğim kadarıyla, yine de hiç cevap verilmemesinden iyidir herhaldededikleri gibi base maaş bu ise bencede iyi, ben teşekkür ederim bu arada hangi aşamadasınız şuan
Tebrik ederim umarım gönlünce olur,ben testleri bitirdim online mülakat için dönüş bekliyorumDün öğleden sonra video mülakata girdim,
Yine dün gece English Test geldi ama henüz sınava girmedim bir kaç gün süre vermişler. Peki siz?
Sağolun bende size başarılar dilerim inşallah gönlünüzce olsunTebrik ederim umarım gönlünce olur,ben testleri bitirdim online mülakat için dönüş bekliyorum