Pozisyon veya İlan Adı
Hizmet Deneyimli Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

eeaaa

Üye
28 Kas 2025
1
0
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar merhaba, Fiziki kontrol ve diğer ön süreçler (İng yüzyüze ve İK) için davet aldım. Eğer burayı geçersem sağlık raporu almak ile ilgili sürece ne zaman başlanır? Raporu teslim etmek için zaman veriyorlar mı? Yoksa mail gelir gelmez 1-2 gün içerisinde teslim edilmesi mi isteniliyor? Teşekkürler

Arkadaşlar merhaba, Fiziki kontrol ve diğer ön süreçler (İng yüzyüze ve İK) için davet aldım. Eğer burayı geçersem sağlık raporu almak ile ilgili sürece ne zaman başlanır? Raporu teslim etmek için zaman veriyorlar mı? Yoksa mail gelir gelmez 1-2 gün içerisinde teslim edilmesi mi isteniliyor? Teşekkürler
Merhaba, Kendi sürecimden örnek vereyim. 17 Kasım'da mülakatlara girdim. 20 Kasım'da ön değerlendirme muayenesi aşamasına geçtiğime dair mail geldi. Çevik üzerinden muayene tarihi seçmemiz isteniyor(24-25-26 Kasım aralığı tarihten birini seçmem için ayrı bir mail gelmişti). 25 inde ön değerlendirme muayenesine gittim. 26 Kasım'da işe giriş muayenesi ve rapor için mail aldım. Yine bu aşamada da 1-2-3 Aralık tarihlerinden birini seçme hakkı sundu. Sonuç olarak 2 Aralık'ta rapor almaya gideceğim

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.