Merhabalar daha önce çok kez konuşulmuş ama durumla göre değişiyor sanırım bu mevzu. Bu formun altında herkes tecrübesini yazsın bence bu konuula alakalı herkes aydınlansın. Ne derece nasıl eliyorlar bazı arkadaşların dediği gibi THY artık daha mı esnek bu konuda?
E-Nabız’da 10 ay önce çekilmiş MR’da L4-L5 seviyesinde hafif protrüzyon,L5-S1 seviyesinde geniş tabanlı hafif protrüzyon
➤ Sinir basısı yok
➤ Yürüyüş / hareket kısıtım yok
➤ Ağrı yapmıyor
➤Hekim “klinik olarak sorun yok, bu bulgu birçok kişide var” dedi
Güncel süreçte benimle aynı bulgulara sahip olup sağlık kurulundan geçen biri varsa çok kısa da olsa deneyimini paylaşabilir mi? Öncesinde rapor almam faydası var mı yok mu hiç anlamadım bazıları al git diyor bazıları kesinlikle hastaneye gitme diyor
Özellikle merak ettiğim:
Yeni MR istediler mi?
Sadece hareket muayenesiyle geçen oldu mu?
Protüzyon / bulging hâlâ ret sebebi mi, yoksa esneme var mı?
Güncel tecrübe paylaşan olursa çok minnettar olurum. Sürecin sonucunu kesinlikle ben de buraya yazarım ki başkalarına da referans olsun.
Teşekkür ederim.
E-Nabız’da 10 ay önce çekilmiş MR’da L4-L5 seviyesinde hafif protrüzyon,L5-S1 seviyesinde geniş tabanlı hafif protrüzyon
➤ Sinir basısı yok
➤ Yürüyüş / hareket kısıtım yok
➤ Ağrı yapmıyor
➤Hekim “klinik olarak sorun yok, bu bulgu birçok kişide var” dedi
Güncel süreçte benimle aynı bulgulara sahip olup sağlık kurulundan geçen biri varsa çok kısa da olsa deneyimini paylaşabilir mi? Öncesinde rapor almam faydası var mı yok mu hiç anlamadım bazıları al git diyor bazıları kesinlikle hastaneye gitme diyor
Özellikle merak ettiğim:
Yeni MR istediler mi?
Sadece hareket muayenesiyle geçen oldu mu?
Protüzyon / bulging hâlâ ret sebebi mi, yoksa esneme var mı?
Güncel tecrübe paylaşan olursa çok minnettar olurum. Sürecin sonucunu kesinlikle ben de buraya yazarım ki başkalarına da referans olsun.
Teşekkür ederim.