Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
10 Eki 2025
52
19
5
Meslek
Kabin
Merhabalar, dört hafta önce Etihad final assessmenta girdim, iki-üç haftaya açıklanır demişti recruiter dört haftayı geçecek, her gün mail kontrol etmekten paranoyak oldum . Daha önce Etihad sürecine dahil olan varsa ne kadar sürede geri dönüş yapıldı?

Merhabalar, dört hafta önce Etihad final assessmenta girdim, iki-üç haftaya açıklanır demişti recruiter dört haftayı geçecek, her gün mail kontrol etmekten paranoyak oldum . Daha önce Etihad sürecine dahil olan varsa ne kadar sürede geri dönüş yapıldı?
Merhabalar, ben de etihad a başvrudum ve video assessment videolarını yükleyeli 1 ayı geçti. Etihad career sayfasında assessment in progress yazıyor. Sizce sürecin olumlu veya olumsuz olduğua dair bir mail ne zaman alırım? Ayrıca olumlu olması durumunda final interview yüzyüze mi yoksa virtual mı olacak ? Beni biraz bilgilendirirseniz çok sevirinirim.

Merhabalar, ben de etihad a başvrudum ve video assessment videolarını yükleyeli 1 ayı geçti. Etihad career sayfasında assessment in progress yazıyor. Sizce sürecin olumlu veya olumsuz olduğua dair bir mail ne zaman alırım? Ayrıca olumlu olması durumunda final interview yüzyüze mi yoksa virtual mı olacak ? Beni biraz bilgilendirirseniz çok sevirinirim.
Ben video yukledikten yaklaşık bir buçuk iki ay sonra interview maili aldım. Final interview yüzyüze de olabilir virtual da olabilir. TR'de planlanan assessment day varsa oraya çağırırlar ve bundan dolayı da gecikmiş olabilir.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.