TGS Fesih Yoluyla Işten Ayrılmak

• Konbuyu başlatan soganlicikolata
  • Başlangıç tarihi
S

soganlicikolata

HavaPersonel.Com
merhaba arkadaslar
ise girmeye calisan sizlere basarilar diler, işte olan arkadaslara da kolayliklar dilerim
daha once thy istirakinde 11 ay gorev yaptim, çıkalı 5-6 ay oldu. ancak fesih yoluyla ayrilmistim. bu durumda bir diğer istirak firmasi olan tgs'ye basvuru yapma sonucunda ise alim mumkun olabilir mi?
tesekkurler

admin

admin

Admin
Moderatör
merhaba arkadaslar
ise girmeye calisan sizlere basarilar diler, işte olan arkadaslara da kolayliklar dilerim
daha once thy istirakinde 11 ay gorev yaptim, çıkalı 5-6 ay oldu. ancak fesih yoluyla ayrilmistim. bu durumda bir diğer istirak firmasi olan tgs'ye basvuru yapma sonucunda ise alim mumkun olabilir mi?
tesekkurler
Hangi sebeple işten ayrıldığınız, daha önceki çalışma performansınız gibi şeyler göz önünde bulundurulur ancak genel kanı işten ayrılanların tekrar işe alınmasının zor olduğu yönünde. Siz yinede şansınızı mutlaka deneyin.

S

soganlicikolata

HavaPersonel.Com
ne yazikki hirsizlik damgasi yedim, guvenlikten cikarken kalemle yakalandim ve aninda sutladilar. sgk 46 cikis kodu verildi ama sansimi denemekte kararliyim

M

makinacı

HavaPersonel.Com
ben de merak ettim, nasıl bir kalemle yakalandınız?

S

soganlicikolata

HavaPersonel.Com
ben de merak ettim, nasıl bir kalemle yakalandınız?
evet bildigimiz kalemlerden ama pilotlarin kullandigi kalem olmali, uzerinde star alliance turkish airlines logosu var siyah tukenmez kalem.

admin

admin

Admin
Moderatör
evet bildigimiz kalemlerden ama pilotlarin kullandigi kalem olmali, uzerinde star alliance turkish airlines logosu var siyah tukenmez kalem.
Sadece bir kalem mi yoksa bir poşet kalem mi ? Bahsettiğiniz kalemler herkesin cebinde bulunuyor. Bunun çalınması gibi bir şey söz konusu olamaz.

Harekatcı

Harekatcı

HavaPersonel.Com
bu dediğin bizim kullandığımız sşyah airline logolu kalemse herkesten var bunun gibi bişeyden işten bu kodla çıkarıldıysan başka bir yere girmen çok zor bu kodu değiştirmek için uğraş bence ilk

Konuyu okuyanlar;