Pozisyon veya İlan Adı
THY TAKE OFF TECRÜBESİZ KABİN MEMURU

champsaran

Üye
25 Eyl 2025
18
2
0
Meslek
Kabin
Merhaba arkadaşlar, herkese iyi günler dilerim. Ben eylülün 2. haftası kurul mülakatına girdim ancak olumlu yada olumsuz herhangi bir dönüş almadım. Eylülün 2. haftasında kurul mülakatına girip olumlu yada olumsuz mail alan arkadaşlar varsa yazabilirler mi acaba? Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar, herkese iyi günler dilerim. Ben eylülün 2. haftası kurul mülakatına girdim ancak olumlu yada olumsuz herhangi bir dönüş almadım. Eylülün 2. haftasında kurul mülakatına girip olumlu yada olumsuz mail alan arkadaşlar varsa yazabilirler mi acaba? Şimdiden teşekkür ederim.
4 Eylül ekibinde eşim ona bile cevap gelmedi henüz bi tık fazla uzadı dönüşler bu sefer

• Like
Tepkiler: Şeyma ç

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.