Az önce bana bir anket yollamışlar, bi an heyecanlandımBen de bekliyorum![]()
Aynen öyleAz önce bana bir anket yollamışlar, bi an heyecanlandımsiz kaçında girmiştiniz?
ben de 1 eylülde girmiştim hayırlısı olsun ikimiz için de sonuç alırsam yazacağım burayaAynen öyle3 eylul ben siz?
Türkçe mülakatı soruyorsunuz sanırım. Genel olarak soru sorduklarında cevabınızın altını doldurmanızı bekliyorlar. Örnek verecek olursam takım çalışmasına yatkın mısınız dediklerinde bunu geçmiş deneyimlerinizle somutlaştırarak yanıtlamanız isteniyor. Stres yönetimi üzerinde biraz duruldu. Eski işimi neden bıraktığım soruldu. Yaklaşık 10-15 dk kadar sürdü diye hatırlıyorum. Bir de alan dışı olduğum için hostesliğe dair bildiğim şeyleri sordular. Genel olarak hatırladıklarım bunlarMerhabalar umarım olumlu sonuç alırsınız. Mülakat deneyiminizden bahsedebilir misiniz? Ne tarz sorular soruldu? Anlaşılır mıydı?
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. İngilizce mülakat hakkında deneyimleriniz nasıldı?Türkçe mülakatı soruyorsunuz sanırım. Genel olarak soru sorduklarında cevabınızın altını doldurmanızı bekliyorlar. Örnek verecek olursam takım çalışmasına yatkın mısınız dediklerinde bunu geçmiş deneyimlerinizle somutlaştırarak yanıtlamanız isteniyor. Stres yönetimi üzerinde biraz duruldu. Eski işimi neden bıraktığım soruldu. Yaklaşık 10-15 dk kadar sürdü diye hatırlıyorum. Bir de alan dışı olduğum için hostesliğe dair bildiğim şeyleri sordular. Genel olarak hatırladıklarım bunlar![]()
İngilizcede nerelisin ile başladık daha sonra ne okuduğumu bu bölümü neden seçtiğimi sordu. Daha sonra bölümümle ilgili sorular soruldu. Konu konuyu açtı. Yazılanlar gibi sohbet havasında geçti kadın da çok tatlıydı zaten. Bir kelime aklıma gelmedi başka cümleler kurarak o kelimeyi anlatmaya çalıştım. Kadın bunu mu demek istiyorsunuz dediÇok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. İngilizce mülakat hakkında deneyimleriniz nasıldı?
Merhaba ben miladan kaldım bana kilo alıp gelmem söylendi pazartesi günü için bana tekrar mail atılır mı bir bilginiz var mı?İngilizcede nerelisin ile başladık daha sonra ne okuduğumu bu bölümü neden seçtiğimi sordu. Daha sonra bölümümle ilgili sorular soruldu. Konu konuyu açtı. Yazılanlar gibi sohbet havasında geçti kadın da çok tatlıydı zaten. Bir kelime aklıma gelmedi başka cümleler kurarak o kelimeyi anlatmaya çalıştım. Kadın bunu mu demek istiyorsunuz dediOrada kaldığımı düşünmüştüm ama geçtim. Aşırı zorlamıyorlar yani önemli olan karşındakini anlayıp kendini açıklayabilmek sanırım. Bu da yaklaşık 10 dakika kadar sürmüştü.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.