THY Evrak Yükleme Maili Almayan Var Mı

• Konbuyu başlatan tuğbakgn
  • Başlangıç tarihi
T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
arkadaşlar 29 ağustosta olumlu mail aldım fakat mailde evrak adına hiçbir şey yoktu, bir de ben geçen yılki alımda tüm belgelerimi yüklemiştim acaba o yüzden mi geldi?

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
arkadaşlar 29 ağustosta olumlu mail aldım fakat mailde evrak adına hiçbir şey yoktu, bir de ben geçen yılki alımda tüm belgelerimi yüklemiştim acaba o yüzden mi geldi?
gelmedi*

Z

Zumbuk

HavaPersonel.Com
Merhaba Tuğba, bende seninle aynı gün olumlu dönüş aldım ve evrak ile ilgili bir şey yazmıyordu. Aldığım mailde sonraki aşamaların bahar 2025 kadar sürebileceği yazıyordu. Kanımca belgelerini bir önceki mülakatta göndermiş olmanın bir etkisi yok. Sıramız geldiğinde bilgilendirme yapacaklardır.

williamreed

williamreed

HavaPersonel.Com
Olumlu mail aldıysanız evrakla ilgili bir mail gelir. Geçen sene yüklemiş olmanız bir etki yapmaz. Sicil kaydı gibi belgelerin belli güncellikte olması gerekiyor.

S

sametbalci

HavaPersonel.Com
Ben de henüz evrak mailini almadım. 1 ay önce evraklarını yükleyenler de kurul mülakat davet mailini almamış. Süreçler bence uzun sürecek. Geç olsun güç olmasın. Bu süreçte bol bol sabretmemiz gerekiyor.

A

AEA

HavaPersonel.Com
Bende aynı gün olumlu aldım ve dediğiniz gibi belge istenmedi.bir önceki gün olumlu alanlardan istenmişti.Muhtemelen yine bir sıraya göre ilerliyor yakında bizede gelir diye düşünüyorum

Konuyu okuyanlar;