Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurlugu

yyyenkyyy

Üye
20 Tem 2025
146
41
5
Meslek
Kabin
arkadaslar oncelikle iyi aksamlar, kasik bolgemde bir et beni mevcut ancak daha once bunun icin doktora gitmedim yani e-nabizimda bununla ilgili bir sey gozukmuyor. ancak et benimi aldirmak istiyorum. sirket de e-nabiz kontrolu yapiyor bildigim kadariyla. bu et benini aldirirsam bu durum elenmeme sebep olur mu? eger eleme gibi bir durum varsa bu konuda biraz daha bekleyeyim bunun icin. cevaplanirsa cok sevinirim simdiden tesekkurler..

Sağlığın için bir aciliyeti yoksa bence sağlık muayenisne kadar bekle çünkü boş yere de eleme yapabiliyorlar normal şeyler için bile, ama sağlığını olumsuz etkiliyorsa yaptır doktor sorarsa da anlatırsın

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.